Skocz do zawartości

Wykrywacz metali Fisher F5

piotr777

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
zastanawiam się nad kupnem tego wykrywacza czy ktoś ma doczynienie z tym modelem ogólnie to zbieram drobiazgi monety medale klamerki itd.pytanie czy ten model nadaje sie do tego typu znalezisk
Napisano
Piotr,
Myślę, że jest troszkę za wcześnie na opinie z Polski trzba poszukać na zachodnich forach. Jeśli goście z First Texas (Ci co kupili markę Fisher) są konsekwentni to ta maszyna będzie dobra. Jestem pod wielkim wrażeniem panelu przedniego mażenie dla profesjonalnego użytkownika wszystko na miejscu! Jak w starym dobrym CZ-5, CZ-6, CZ-3D. Dla mnie bomba - wreszcie przełom w projektowaniu.
Poszukaj na zachodnich forach - powodzenia!

Pozdrawiam
gigi
Napisano
eh myślałem że ktoś już jest w posiadaniu tego sprzętu wpadł mi w oko i chciał bym się czegoś o nim dowiedzieć ja też jestem pod wielkim wrażeniem
dzięki.
pozdro
  • 2 weeks later...
Napisano
Z filmików nic nie wynika- ten drugi to reklamówka, a z pierwszego to się uśmiałem po pachy, bo kolesie wykrywają" na nim fanty spoczywające na powierzchni ziemi hehe. Do tego to lepsze byłyby zwykłe grabie. Przyłączam się do prośby Piotra777 o opinie (poważne) na temat tej wykrywki. Może odezwie się ktoś kto pracował już z F5 ?
  • 8 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie