Skocz do zawartości

Eskord 1999r.

traper6

Rekomendowane odpowiedzi

Traper, Wrocek jest wg Dupkiewicza okrutnie bogaty. Gdy ja chciałem pozbyć się auta i dzwoniłem po firmach z ogłoszeń, to najlepszą ( najbardziej dochodową ) ofertą było oddanie samochodu do recyklingu w koszcie lawety, która go zabierała i opłaty za samo złomowanie, :-). Były propozycje, że oni go za frajer zezłomują, ale na swój koszt muszę go dowieźć.

I nie wierz w ogłoszenia typu kupię każde całe i rozbite. Mam dziwne uczucie, że to polowanie na jelenia i jego dokumenty.

Może posłuchaj ( poczytaj ) Pastuszka i wystaw w Alledrogo, lub sprzedaj do Rosji.

Bo ja zły człowiek jestem. Podjedź jutro na Gnieźnieńską i sam zrozumiesz, co się dzieje. Kupiłem mojej Pani auto ( spokojnie na chodzie, z nową instalacją LPG, przegląd i ubezpieczenie prawie rok ważne ) coby miała czym do pracy jeździć ( moje są podobno za duże ). Więcej niż za jej auto zapłaciłem za cztery nowe opony :-)

Nic z Twoich wypowiedzi nie rozumiem. Kupiłeś padlinę i chcesz się teraz pozbyć czy okazało się większą porażką niż myślałeś?
Tak czy inaczej- jak chcesz robić to jedź w dawne wałbrzyskie. Robiłem tam jedno auto- wyszło miód malina ze cenę wjazdu do blacharze we Wrocku.

Albo jeszcze jedna propozycja.
Miałem parę lat temu auteczko, które się trochę sypało. Warte było, w porywach, z tysiąc złotych. Chciałem je dać mojej Lubej, ale wcześniej coby spokojnie jeździła włożyłem prawie 3 tys w remont kapitalny wszystkiego ( opuściłem tapicerkę i radio, reszta robiona :-) Ale autko nie polubiło mojej Pani. Wystarczyło, że do mnie przyjechała a ono już z podjazdu nie chciało się ruszyć. Wsiadałem ja- jechało jak wyścigówka. Rad nie rad- sprzedałem... Za parę stów :-)

Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie