Salamandra Napisano 11 Maj 2009 Napisano 11 Maj 2009 Kolego - chwała i cześć Ci za to, że postąpiłeś tak jak postąpiłeś. Trzeba takich sukinsynów wsadzać do pierdla ganiać, nakładać mandaty, a najlepiej rozstrzeliwać i pokazywać z egzekucji zdjęcia w necie. Sam ganiam po lesie i szlag mnie trafia jak widze w starych okopach śmieci itp. Jak będziemy zgłaszac to do straży leśnej może inaczej będą na nas spoglądać. Myślę, że to dobry sposób na pojednanie sie z nimi a przynajmniej mamy jakiś argument w rękawie. Tak trzymać!!!
Lindenhof Napisano 11 Maj 2009 Napisano 11 Maj 2009 myślę że trzeba mieć co najmniej taki sam syf we łbie jak ten na zdjęciu żeby coś takiego w lesie zostawiać. i tak samo jak Ciebie Salamandra i wielu z nas krew mnie zalewa widząc co zalega w okopach. dzisiaj też wiele takich minąłem zagrzany, bo nawet to co po wierzchu się walało zniechęcało by omieść te dołki. myślę że każdy z nas powinien pomóc SL w takich wypadkach. i już nie ważne czy Służby Leśne będą po naszej stronie ( a myślę że tak ) ale chociażby po to że takim ścierwom nie można pobłażać. dla naszego ogólnego wspólnego dobra. pozdro
PALADYN Napisano 15 Wrzesień 2010 Napisano 15 Wrzesień 2010 Może to nie apetycznie wygląda,ale jest to przynęta na zwierzynę leśną.Gdy robiłem fotkę za plecami miałem nowiutką ambonę(ok 70m).Podstawowy skład zanęty mleczko do kawy w plastikowych pojemniczkach,porozciągane w promieniu ok 20m oraz resztki ze stołu.Ilość świadczy(3 takie kupki),że prawdopodobnie myśliwy jest właścicielem jakiegoś baru?
szwejk4 Napisano 15 Wrzesień 2010 Napisano 15 Wrzesień 2010 Zgłoś to kolego a straż leśna się dowie w kole, powinni wiedziec co i jak pod ta ambona. kolo kiedyś mi gadał ze oni sobie tak jakby rezerwacje robią i zanęcają no w sumie nie wiem jak tam u ciebie.
czarek100 Napisano 15 Wrzesień 2010 Napisano 15 Wrzesień 2010 witam ! to ja może coś dodam, niektórzy ludzie to naprawdę debile bo w nocy wywożą śmieci do lasu a rano w to samo miejsce przychodzą na grzyby i gdzie tacy mają rozum,chyba w d...e.
Baggs Napisano 8 Listopad 2010 Napisano 8 Listopad 2010 Nie pochwalam wywalania śmieci bo to barbarzyństwo ale trzeba wziąć pod uwagę, że my czasami kopiemy w takich śmietniskach sprzed 70 lat. Więc trzeba wziąć pod uwagę to, że za kolejnych 70 ktoś będzie kopał na śmieciach z 2010. :D
heniek1978 Napisano 8 Listopad 2010 Napisano 8 Listopad 2010 Może i będzie kopal ale nie koniecznie jesli nie wyrzuciszto nie będzie kopał
karabin133 Napisano 9 Listopad 2010 Napisano 9 Listopad 2010 Miałem podobny problem ze śmieciami co kolega suchy84 . Jest na to dobry środek. Trzeba zrobić zdjęcia napisać gdzie to było i wysłać do tvn24. W moim przypadku śmieci po tygodniu nie było . Przejechali posprzątali i odjechali :D Pozdro
l3wy Napisano 9 Grudzień 2010 Napisano 9 Grudzień 2010 u mnie w lesie (mieszkam nie daleko wrocławia)idąc ostatnio spacerem znalazłem w środku lasu wersalkę, mnóstwo śmieći budowlanych wata szklana, porcelanowy kibel umywalka itp... poprostu szlag trafia a wiem że kilka dni wcześniej tego nie było. sprawą zajeła się Policja, ustalili sprawce- Firmę budowlaną z miasta obok. dostali mandat 500zeta i musieli oczywiście posprzątać.
dzieci3 Napisano 31 Marzec 2011 Napisano 31 Marzec 2011 Tutaj elyta musiała wypoczywać".Teren RPN.Nic dodać.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.