Skocz do zawartości

I co ja mam z nimi zrobic!?

piotr777

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Kolego - chwała i cześć Ci za to, że postąpiłeś tak jak postąpiłeś. Trzeba takich sukinsynów wsadzać do pierdla ganiać, nakładać mandaty, a najlepiej rozstrzeliwać i pokazywać z egzekucji zdjęcia w necie. Sam ganiam po lesie i szlag mnie trafia jak widze w starych okopach śmieci itp. Jak będziemy zgłaszac to do straży leśnej może inaczej będą na nas spoglądać. Myślę, że to dobry sposób na pojednanie sie z nimi a przynajmniej mamy jakiś argument w rękawie. Tak trzymać!!!
  • Odpowiedzi 161
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
myślę że trzeba mieć co najmniej taki sam syf we łbie jak ten na zdjęciu żeby coś takiego w lesie zostawiać. i tak samo jak Ciebie Salamandra i wielu z nas krew mnie zalewa widząc co zalega w okopach. dzisiaj też wiele takich minąłem zagrzany, bo nawet to co po wierzchu się walało zniechęcało by omieść te dołki. myślę że każdy z nas powinien pomóc SL w takich wypadkach. i już nie ważne czy Służby Leśne będą po naszej stronie ( a myślę że tak ) ale chociażby po to że takim ścierwom nie można pobłażać. dla naszego ogólnego wspólnego dobra. pozdro
  • 1 year later...
Napisano

Może to nie apetycznie wygląda,ale jest to przynęta na zwierzynę leśną.Gdy robiłem fotkę za plecami miałem nowiutką ambonę(ok 70m).Podstawowy skład zanęty mleczko do kawy w plastikowych pojemniczkach,porozciągane w promieniu ok 20m oraz resztki ze stołu.Ilość świadczy(3 takie kupki),że prawdopodobnie myśliwy jest właścicielem jakiegoś baru?

Napisano
Zgłoś to kolego a straż leśna się dowie w kole, powinni wiedziec co i jak pod ta ambona. kolo kiedyś mi gadał ze oni sobie tak jakby rezerwacje robią i zanęcają no w sumie nie wiem jak tam u ciebie.
Napisano
witam ! to ja może coś dodam, niektórzy ludzie to naprawdę debile bo w nocy wywożą śmieci do lasu a rano w to samo miejsce przychodzą na grzyby i gdzie tacy mają rozum,chyba w d...e.
  • 1 month later...
Napisano
Nie pochwalam wywalania śmieci bo to barbarzyństwo ale trzeba wziąć pod uwagę, że my czasami kopiemy w takich śmietniskach sprzed 70 lat. Więc trzeba wziąć pod uwagę to, że za kolejnych 70 ktoś będzie kopał na śmieciach z 2010. :D
Napisano
Miałem podobny problem ze śmieciami co kolega suchy84 . Jest na to dobry środek. Trzeba zrobić zdjęcia napisać gdzie to było i wysłać do tvn24. W moim przypadku śmieci po tygodniu nie było . Przejechali posprzątali i odjechali :D

Pozdro
  • 1 month later...
Napisano
u mnie w lesie (mieszkam nie daleko wrocławia)idąc ostatnio spacerem znalazłem w środku lasu wersalkę, mnóstwo śmieći budowlanych wata szklana, porcelanowy kibel umywalka itp... poprostu szlag trafia a wiem że kilka dni wcześniej tego nie było. sprawą zajeła się Policja, ustalili sprawce- Firmę budowlaną z miasta obok. dostali mandat 500zeta i musieli oczywiście posprzątać.
  • 3 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie