leszek84pp Napisano 3 Sierpień 2008 Autor Napisano 3 Sierpień 2008 Witam ,przedmiot widoczny na foto to mosiężna blach wypełniona miękkim drewnem,przeplecionym iby ratanem"średnica ok.120mm,mnie kojarzy się to z elementem protezy kończyny dolnej,może ktoś ma pomysła ?pozdr.
leszek84pp Napisano 3 Sierpień 2008 Autor Napisano 3 Sierpień 2008 Witam ,przedmiot widoczny na foto to mosiężna blach wypełniona miękkim drewnem,przeplecionym iby ratanem"średnica ok.120mm,mnie kojarzy się to z elementem protezy kończyny dolnej,może ktoś ma pomysła ?pozdr.
leszek84pp Napisano 3 Sierpień 2008 Autor Napisano 3 Sierpień 2008 wgłębienia przypominające orzełka lub trzy litery -A
abcd Napisano 3 Sierpień 2008 Napisano 3 Sierpień 2008 Okucie kosza-pojemnika na nabój artyleryjski, armia niemiecka, okolice I wojny światowej.
abcd Napisano 3 Sierpień 2008 Napisano 3 Sierpień 2008 Kiedyś obiło mi się o oczy coś takiego w całości na zdjęciu,jak znajdę zdjęcie to zamieszczę.
leszek84pp Napisano 14 Sierpień 2008 Autor Napisano 14 Sierpień 2008 Celem odświeżenia ,proszę o info w temacie ewentualnego kosza na amunicje artyleryjską-obręcz ma średnicę 120mmpozdrawiam.
Pytanie
leszek84pp
Witam ,przedmiot widoczny na foto to mosiężna blach wypełniona miękkim drewnem,przeplecionym iby ratanem"średnica ok.120mm,mnie kojarzy się to z elementem protezy kończyny dolnej,może ktoś ma pomysła ?
pozdr.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.