acer Napisano 3 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2008 http://wiadomosci.onet.pl/1800373,450,item.html....Bo jeden poszedł do sklepu, a drugi poszedł go szukać....żenada....dno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackdog Napisano 3 Sierpień 2008 Share Napisano 3 Sierpień 2008 ja bym się wcale nie zdziwił, jakby to te wojaki z kumplami zjumali ten agregat - ale tacy ludzie to dla mnie szmaty - żadnych świętości, ważna tylko kasa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 4 Sierpień 2008 Share Napisano 4 Sierpień 2008 Taki numer; to chyba pierwszy w ponad tysięc letniej historii Wojska Polskiego. Warto się zastanowić, czy nie ustanowić 3 sierpnia oficjalnym dniem WP.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 4 Sierpień 2008 Share Napisano 4 Sierpień 2008 Co tam kombinują prokuratorzy, zeszli samowolnie z posterunku i koniec kropka. Chyba że, egulaminu służby wewnętrznej" już nie ma. Mam nadzieje, że armia zapewni pomoc psychlogów tym biednym żołnierzą, którzy teraz przeżywają stres pola walki"Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 4 Sierpień 2008 Share Napisano 4 Sierpień 2008 ja bym się wcale nie zdziwił, jakby to te wojaki z kumplami zjumali ten agregat "A kto jest winny zniknięciu" agregatu? Amba! Przyszła i zeżarła! Bo Amba jest mała, ale jeździ Starem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 4 Sierpień 2008 Share Napisano 4 Sierpień 2008 http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article217543/Bandyci_okradli_powstanczy_pomnik.htmlTen brukowiec siega dna:Agregat zniknął mimo stałej warty pełnionej pod pomnikiem przez harcerzy."A o szwejach z honorówki, co pełnili warte nawet wzmianki. Na miejscu ZHP/ZHR zrobiłbym im zadymę za ten artykul. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz91 Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Sprawa została wysłana do rzecznika prasowego ZHP bo harcerze byli przy pomniku a agregatu strzegło wojsko i policja ten reporter to jakiś idiota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.