Skocz do zawartości

Gaz Czapajew

chor.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Ja wiem że mój Gaz 69 bedzie palił 15 litrów w zaokragleniu,a wyjeżdza juz w sierpniu po 2 letniej restauracji.
Jak ktoś ma czapajewa do opchnięcia to chetnie podkupie.
pozdr.
Napisano
http://allegro.pl/item411768354_gaz_67_czapajew_gazik.html całkiem dobry materiał do odbudowy może być. A i kaska nie wygórowana. A 69 masz na dolniaku??
Napisano

Tak wygląda aktualnie mój czapaj" i jest na ruskich oponach, ale czy to oryginały???
Może kolega się na Borne Sulinowo wybiera?? To chętnie obejże tego Gaza.

Napisano
Pytanie do znawców tematu ,na co zwrócić szczególną uwagę przy zakupie Czapajewa ?
Pojazd w miarę kompletny do remontu z oryginalnym silnikiem.
Napisano
jak silnik pali to sprawdz jakie ma ciśnienie to będzie wyznacznikiem jego stanu i tak jak kolega już powiedział zobacz czy nie był zamrożony, znaczy się czy blok gdzieś nie pękł. i tem most tez możesz bo to wiele pracy nie kosztuje. a co do reszty to jak rozbierzesz to zobaczysz.
stiv a tak z ciekawości ile sobie gość żąda za takiego ciapka?? jeśli to nie jest jakąś tajemnicą oczywiście.
Napisano
Zamierzam zakupić to cudo techniki sowieckiej i mam na oku trzy różne propozycje, dlatego próbuje zasięgnąć jak najwięcej informacji od posiadaczy ewentualnie znawców tej maszyny :-))
Napisano
to jest pewnie radosna twórczość jak większość takich wynalazków.
Wracając do tematu, Co sądzicie o hamulcach mechanicznych w czapaju?? czy lepsze mechaniczne czy lepiej zastąpić je hydrauliką? piszcie wasze opinie.
Napisano
pochodzi, ale w Chełmie nie jeździ. Jak jesteś z Chełma to znasz pewnie dobrze teren, może słyszałeś lub tam byłeś, o miejscu upadku radzieckiego samolotu pomiędzy m.Dorohusk a m.Rozkosz pozdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie