skolcio Napisano 31 Lipiec 2008 Autor Napisano 31 Lipiec 2008 Czy te patki są waszym zdaniem oryginalne?
piotr777 Napisano 1 Sierpień 2008 Napisano 1 Sierpień 2008 tu masz stary wątektu http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum15/p1010113.jpgpozdro
piotr777 Napisano 1 Sierpień 2008 Napisano 1 Sierpień 2008 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=259548
kowalinho Napisano 2 Sierpień 2008 Napisano 2 Sierpień 2008 Niestety, opisami aukcji nie należy się zbytnio sugerować - pasy sygnowane PZPATiR Warszawa są powojenne - lata 40-50.Więcej cierpliwości kolego Skolcio i nie załamywać się, bo polska mundurówka to trudna sprawa.
skolcio Napisano 31 Lipiec 2008 Autor Napisano 31 Lipiec 2008 Czy te patki są waszym zdaniem oryginalne?
skolcio Napisano 2 Sierpień 2008 Autor Napisano 2 Sierpień 2008 A co do tych wymiarów patek to są dobre?Niestety z polskim mundurem bawić się już nie będę, zostałem przyjęty na reko ale do sekcji niemieckiej :)
dudzin Napisano 1 Sierpień 2008 Napisano 1 Sierpień 2008 Z wymiaruj je, ale jak dla mnie to zbyt wąskie.
kowalinho Napisano 1 Sierpień 2008 Napisano 1 Sierpień 2008 Nie ma co się dziwić, że wąskie - cały ten mundur z all to przecież, jak pisze sprzedawca mundur KBW. Mi się osobiście nie podoba materiał i haft.Skolcio, czy to Ty to sprzedajesz, czy chcesz to kupić?
skolcio Napisano 1 Sierpień 2008 Autor Napisano 1 Sierpień 2008 Kupowałem jako oryginały i porównałem je do innych wrześniowych.
skolcio Napisano 1 Sierpień 2008 Autor Napisano 1 Sierpień 2008 Szerokość w najszerszym miejscu to 4,5cm
kowalinho Napisano 1 Sierpień 2008 Napisano 1 Sierpień 2008 Kupowałem jako oryginały i porównałem je do innych wrześniowych."Dobrze, pytałeś się o zdanie innych to właśnie je inni prezentują.A jeśli chodzi o tamten pas, czy ten wytwórca z Warszawy to może PZPATiR WARSZAWA?
skolcio Napisano 1 Sierpień 2008 Autor Napisano 1 Sierpień 2008 Widać połowę napisu ale chyba tak. Nie znam się na tym za bardzo i piszę tak jak było w tamtych aukcjach napisane. Niestety jakiś idiota napisał to co napisał. Nie jestem specjalistą i brak mi trochę cierpliwości więc nie pytałem się Was o takie sprawy i taki jest tego efekt. Zostałem oszukany, i jest to moja wina i mam nauczkę na przyszłość ale jak mówi powiedzenie uczymy się na błędach, a co do tych patek to są na pewno z KBW czy jest szansa że to oryginały?
Pytanie
skolcio
Czy te patki są waszym zdaniem oryginalne?
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.