Skocz do zawartości
  • 0

Oficerskie patki piechoty - oryginały?

skolcio

Pytanie

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Niestety, opisami aukcji nie należy się zbytnio sugerować - pasy sygnowane PZPATiR Warszawa są powojenne - lata 40-50.

Więcej cierpliwości kolego Skolcio i nie załamywać się, bo polska mundurówka to trudna sprawa.
Napisano
A co do tych wymiarów patek to są dobre?

Niestety z polskim mundurem bawić się już nie będę, zostałem przyjęty na reko ale do sekcji niemieckiej :)
Napisano
Nie ma co się dziwić, że wąskie - cały ten mundur z all to przecież, jak pisze sprzedawca mundur KBW. Mi się osobiście nie podoba materiał i haft.

Skolcio, czy to Ty to sprzedajesz, czy chcesz to kupić?
Napisano
Kupowałem jako oryginały i porównałem je do innych wrześniowych."

Dobrze, pytałeś się o zdanie innych to właśnie je inni prezentują.
A jeśli chodzi o tamten pas, czy ten wytwórca z Warszawy to może PZPATiR WARSZAWA?
Napisano
Widać połowę napisu ale chyba tak. Nie znam się na tym za bardzo i piszę tak jak było w tamtych aukcjach napisane.

Niestety jakiś idiota napisał to co napisał. Nie jestem specjalistą i brak mi trochę cierpliwości więc nie pytałem się Was o takie sprawy i taki jest tego efekt. Zostałem oszukany, i jest to moja wina i mam nauczkę na przyszłość ale jak mówi powiedzenie uczymy się na błędach, a co do tych patek to są na pewno z KBW czy jest szansa że to oryginały?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie