mar02 Napisano 28 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2008 Dnia 17.08.2008 w Iłży odbedzie sie rekonstrukcja historycznaMają byc za jakis czas plakaty to dodam fotke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akcej Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 http://www.odkrywca.pl/ilza-1939-2008,635303.html#635303 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 Dokładnie, dokładnie... Wiemy, rok temu się zaklepaliśmy i przyjeżdżamy z całym Batalionem Tomaszów.Pozdrowionka i do zobaczenia niebawem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robo01 Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 GRHSGO Narew" też :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 Baner już jest:) w sobotę zawiśnie przy krajowej 9" plakaty będą w ciągu kilku dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 Raczej za dużo ludziom ten plakat nie powie. Trzeba przemawiać obrazem , a nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar02 Napisano 31 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2008 Ale niewiem czy bede,chociaz jestem ze Skaryszewa Akurat tego dzionka bedzie koniec urlopu i niewiem czy wroce :-(A moze koledzy wiecie o ktorej godzince sie zaczyna to wszyskto ?A i jeszcze moze woz brata bedzie udzial bral w inscenizacji Tylko czekam na specjaliste ktory ma dokonac ogledzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akcej Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 http://www.51pp.ilza.info/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 mar02 my się chyba znamy:)to17071990 wiem że trzeba przemawiać obrazem ale co można wstawić na kilku metrach kwadratowych by baner nie był aćkany"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 hmmm pomyliłeś chyba plakat z banerem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar02 Napisano 1 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2008 mnie moze nie byc :-(revolt na pewno sie znamy Odwiedziles mojego brata w sprawie wozu i mnie pytales o olskieuzbrojenie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 no to jednak się zanmy:) ok nie róbmy offtopika temat dotyczy rekonstrukcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar02 Napisano 2 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2008 oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 2 Sierpień 2008 Share Napisano 2 Sierpień 2008 Nawet jakby był był na nim jakiś polski wojak - przyciągnął by on więcej spojrzeń. Jestem tego pewien.NA reko się wybieram.Jestem z okolic Staszowa , i z dojazdem będzie ciężko ale miejmy nadzieje ,że dam radę.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 Wysłałem listę do Tomka, ale bez odpowiedzi. Nie wiecie czy doszła?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 Tomek G pracuje w miejscu gdzie nie ma neta:) ale w piątek wieczorem spodziewajcie sie odpowiedzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 Widzę ,że akcja reklamowa działa. Wczoraj na giełdzie staroci w Kielcach plakat za każdym fragmencie muru normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 Hehe, też byłem :)Ale koło 13-tej ludzie już je zdejmowali na pamiątkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 Ja mam pytanie odnośnie wyposażenia. http://www.51pp.ilza.info/index.php?NR=4Podali tutaj 20 punktów odnośnie ekwipunku, jaki trzeba posiadać, żeby załapać się na rekonstrukcję bitwy. Czy trzeba koniecznie posiadać wszystko, co jest tam wymienione, czy jest jakaś taryfa ulgowa dla nowicjuszy?Nawiasem mówiąc pochwalę się, że mam dwa Ludwiki spod Iłży. Oba są wersją lekką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tg13 Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 plakat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tg13 Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 W inscenizacji weźmie udział ponad 100 rekonstruktorów odtwarzajacych sylwetki żołnierzy polskch i niemieckich:STOWARZYSZENIE REKONSTRUKCJI HISTORYCZNEJ 51 PUŁKU PIECHOTY STRZELCÓW KRESOWYCHGRUPA REKONSTRUKCJI HISTORYCZNEJ PIONIERZY 40 PUŁKU PIECHOTY DZIECI LWOWSKICH"STOWARZYSZENIE REKONSTRUKCJI HISTORYCZNEJ „ STRZELCY KANIOWSCY”ODDZIAŁ LUBELSKI STOWARZYSZENIA REKONSTRUKCJI HISTORYCZNEJ WRZESIEŃ 39’ GRUPA REKONSTRUKCJI HISTORYCZNEJ „PATRIA”KOZIENICKA GRUPA REKONSTRUKCJI HISTORYCZNEJ ODWODOWA ARMIA PRUSY"STOWARZYSZENIE BARW i TRADYCJI 21 Pułku Ułanów Podkarpackich z CiepielowaGRUPA REKONSTRUKCJI HISTORYCZNEJ SGO NAREW" GRUPA REKONSTRUKCJI HISTORYCZNEJ „BATALION TOMASZÓW”GRUPA REKONSTRUKCJI HISTORYCZNEJ 17 INFANTERIE-DIVISIONSTOWARZYSZENIE REKONSTRUKCJI HISTORYCZNEJ „ŻELAZNY ORZEŁ”GRUPA REKONSTRUKCJI HISTORYCZNEJ „GREGOR” z PuławGRUPA REKONSTRUKCJI HISTORYCZNEJ 1 BATAILLON 21 RGT 17 INFANTERIEDIVISIONoraz nieoceniona i zawsze obecna na Iłży obsługa Paka ze Skarżyska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tg13 Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 witaj kurkov!Lista wyposażenia którą zaprezetowałeś odnosi się do wymagań w naszej grupie. Jeśli idzie o kryterium ekrutacji" do udziału w inscenizacji zapraszamy wyłącznie zorganizowane grupy.Ułatwia to sprawy zarówno kwaterunkowe jak i kierowanie scenariuszem na samej inscenizacji.pozdrawiam Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tg13 Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 Imprezy towarzyszące odbęda się na terenie zamku dolnego a sama inscenizacja i pokazy dynamiczne na pobliskich terenach za zamkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 Przygotowania do imprezy widzę nabierają tempa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 jeśli chodzi o nocleg-odbywać się będzie w szkole podstawowej w Iłży na ulicy Wójtowskiej. Szkoła jest świeżo po remoncie,wymieniona została podłoga na korytarzu oraz wycyklinowane podłogi w klasach. proszę abyście nie chodzili po posadzkach w podkutych butach gdyż po imprezie mogę zostać kastratem:)Wszyscy którzy planują nocleg proszeni są o przywiezienie śpiworów, kocy i karimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.