Skocz do zawartości

Usunięty temat z szalikami

ja20

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mail który podawałem przy rejestracji nie działa, więc dostałem wiadomości czemu został usunięty.Boje się, że mogłem zostać źle zrozumiany.Temat założyłem żeby się pośmiać z głupoty, nie miał on na celu propagowania żadnych durnych rasistowskich ideologi, ani tym bardziej nie była to reklama tamtego forum.Po prostu rozśmieszył mnie ten objaw patriotyzmu" na szalikach.Jeśli jakoś naruszyłem regulamin forum przepraszam.
Napisano
Nie zostałeś ukarany :D wątek usunięty zapobiegawczo, bo za chwilę pojawiliby się ludzie za" i przeciw" potem posypałyby się podejrzenia wobec Ciebie, potem... i tak aż do usunięcia wątku :D
Napisano
jak administratorzy nie robia nic co sypia sie komentarze ze zrobil sie syf, spada poziom wypowiedzi itepe itede
Jak trzymamy pozadek to zaraz lament - cenzura, szkolka niedzielna itepe itede...
Chyba lepiej jak jest pozadek???
A pozatym zawsze mozna opuscic forum i zapisac sie do bardziej lajtowego fajterowskiego pałerowskiego itepe itede...
Napisano
...A pozatym zawsze mozna opuscic forum i zapisac sie do bardziej lajtowego fajterowskiego pałerowskiego itepe itede..."

Całkowicie podzielam Kolegi zdanie i głęboko się nad tym zastanawiam. Z Gazetą Odkrywca jestem od samego początku i trzyma mnie tu tylko sentyment.
Na Forum jest 10 - 15, max. 20 osób którzy wnoszą tu coś konstruktywnego (wiedzę, informację, doświadczenie). Reszta to, hmm... przemilczę.
Napisano
nie było mnie 2 miesiące więc powiem co mi się rzuciło w oczy po powrocie:
-jest spokojniej, bez obelg, bluzgów, a tak zawsze nie bywało:-)
-rzeczywiście coraz więcej tu 'przelotnych'forumowiczów typu'cześć gdzie warto szukać w okolicy ........?'
Ale tu nie winiłbym adminów, raczej fakt, że forum jest inwigilowane przez różnych pajaców żerujących na naszych podatkach.
Sam wielkim poszukiwaczem nie jestem, ale to i owo wolę przemilczeć,ot taki dupochron.A co dopiero poszukiwacze pełną gębą- ci którzy żyją z poszukiwań, a są tacy-też wolą dmuchać na zimne i sie nie udzielać
Napisano
traper6, piszesz za każdym razem co innego :D

Widzę że wogóle administratorzy zrobili z tego Forum (i robią nadal) szkółkę niedzielną dla grzecznych panienek....."
- czyli jesteś przeciwny cenzurze, która ogranicza gadanie o dupie Maryni i innych pierdołach :D

Na Forum jest 10 - 15, max. 20 osób którzy wnoszą tu coś konstruktywnego (wiedzę, informację, doświadczenie). Reszta to, hmm... przemilczę."
- a tu jesteś przeciwny gadaniu o pierdołach, liczy się konstruktywna gadanina o faktach i szczegółach :D

Tak więc najpierw zdecyduj się czego wymagasz od tego forum a potem się kłóć domagając tego :D

Pozdro Hitboy64
  • 2 weeks later...
Napisano
Dalej kręcisz się w kółko, cała sytuacja właśnie miała miejsce na towarzyskich więc wyjaśnij w końcu czego oczekujesz :D

Bo krzyczysz tak jak wiatr zawieje

Pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie