cis Napisano 13 Sierpień 2008 Share Napisano 13 Sierpień 2008 Widełki miały duży-najważniejszy wpływ na regulacje pasa, a co sie z tym wiąże komfort poruszania się żołnierza. Choć mała rzecz ważna w rzemiośle wojennym, mówię to bez sarkazmu, bez tego ani rusz. Szkoda, że gdzieś wsiąknęły zaczepy, to też godny uwagi atrybut pasa, jak spadają cywilki również.Huku odezwij się, wiesz gdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 13 Sierpień 2008 Share Napisano 13 Sierpień 2008 Ta klamra holenderskich faszystów jest extra ! Sam takiej od kilku lat szukam. Gratuluję ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 13 Sierpień 2008 Share Napisano 13 Sierpień 2008 Zdjecie z WAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1.Leibstandarte Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Nie ma czego gratulować, bo ta klamra jest kopią.Ostatnio taka klamerka wypłynęła na allegro i poszła poza aukcją - to też była KOPIA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Wrzesień 2008 Share Napisano 7 Wrzesień 2008 wykop- ale uważam że jest w super stanie -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1.Leibstandarte Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 A to moja nowa klamerka... zamieszczam foto z dedykacją dla Huka ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1.Leibstandarte Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Sworzeń widełek ma nacięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 a te dedykuje 1.Leibstandarte -wykopane ostatnio własnoręcznie nie kupione -czyszczone nie polerowane :):) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 bez obrazy 1.Leibstandarte -zbliżają sie święta -będziesz miał na choinkę świecidełko jak znalazł :):) byłbym kmiotem gdybym ci nie przyznał iż mimo wszystko robisz postępy - nie zjechałeś jej do końca - pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 z tego co widzę to kupiłeś -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 ale nie ma to znaczenia :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker69 Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Wiadomo, że hukowe klamerki bardziej mi odpowiadają ale muszę przyznać, że to złotko" też zrobiło na mnie wrażenie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 walker69 każda moja klamra moja lub twoja może tak wyglądać -ze szlifierki zdejmujesz kamień -nakładasz koło zszyte z kilku warstw flaneli i już masz złotko :):):) ciekawe jak by wyglądał ten komplet trafiony przez mojego chłopaka -po wypolerowaniu :):)-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1.Leibstandarte Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Polerowana i naprawiana przy widełkach była przez poprzedniego właściciela który przez lata nosił ją do spodni. Ja ograniczyłem się do umycia jej pastą do zębów.Nie jest tajemnicą poliszynela ze lubię ładne stany - dlatego ładnej klamry CK o natutrnej, złotej barwie szukałem dość długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 chciałoby się rzec ...Piotr malował podobne, Jan - piękniejsze twarze..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1.Leibstandarte Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Załuję że pokazałem tą klamrę. I że w ogóle zabrałem głos na tym forum.Żegnam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 1.Leibstandarte ile jadu w tym wszyskim -no tak to nie ślady polerki tylko pasty do zębów ewentualnie wytarcia po noszeniu - ale ja ślepy jestem – nie musisz się tłumaczyć możesz zrobić z nią co zechcesz -czy to ta sama co ją Bergfuhrer podsyłał do mnie na pocztę ? mimo wszystko gratuluje stanu :) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 i mam nadzieje że na drugi raz nie będziesz mi już żadnych dedykacji robił- zejdź ze mnie z harcerskim pozdrowieniem HUK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 A tu moje nowe cacuszko do kolekcji, linia Samarsko - Złatoustnaja, już w drodze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 danieloff -wiesz jak ludziom podnieść ciśnienie -zazdroszczę -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1.Leibstandarte Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Zrobiłem wyjątek i chciałem ci zrobić przyjemnosc pokazując jedną, jedyną klamrę na tym forum. Specjalnie dla ciebie. Jako że lubisz klamerki KuK, zadedykowałem ci nawet tego posta, ale nie powtrzymałeś się od złośliwości... polerka, szlifierka... przypomniały mi się stare czasy (vide: nabijanie na pal, zniszczone eksponaty).Cóż - jest mi po prostu przykro. Dosadnie uświadomiliście mi że to forum nie jest dla mnie, bo nie kopię tyklo KUPUJĘ.Pozdrawiam i życzę złotych trafień oraz płytkich dołków oraz jak największej patyny na fantach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 no najpierw obrażałeś tych co kopią a nie kupują -ale widzę że powoli zmieniasz zdanie i za to ci lubię 1.Leibstandarte !!! tylko nie płacz -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaco71 Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Dzisiaj wydarta za flaszkę od mocno trunkowego gościa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaco71 Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Nie jestem mocny w klamrach, ale facet nie wyglądał na handlującego podróbkami, a i SS u nas było (Oświęcim). Gdzie szukać bić? Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.