Skocz do zawartości

Kolekcje klamer vol.III

Rekomendowane odpowiedzi

Widełki miały duży-najważniejszy wpływ na regulacje pasa, a co sie z tym wiąże komfort poruszania się żołnierza. Choć mała rzecz ważna w rzemiośle wojennym, mówię to bez sarkazmu, bez tego ani rusz. Szkoda, że gdzieś wsiąknęły zaczepy, to też godny uwagi atrybut pasa, jak spadają cywilki również.
Huku odezwij się, wiesz gdzie.

• Odpowiedzi 281
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 weeks later...

walker69 każda moja klamra moja lub twoja może tak wyglądać -ze szlifierki zdejmujesz kamień -nakładasz koło zszyte z kilku warstw flaneli i już masz złotko :):):) ciekawe jak by wyglądał ten komplet trafiony przez mojego chłopaka -po wypolerowaniu :):)-pozdro

Polerowana i naprawiana przy widełkach była przez poprzedniego właściciela który przez lata nosił ją do spodni. Ja ograniczyłem się do umycia jej pastą do zębów.
Nie jest tajemnicą poliszynela ze lubię ładne stany - dlatego ładnej klamry CK o natutrnej, złotej barwie szukałem dość długo.

1.Leibstandarte ile jadu w tym wszyskim -no tak to nie ślady polerki tylko pasty do zębów ewentualnie wytarcia po noszeniu - ale ja ślepy jestem – nie musisz się tłumaczyć możesz zrobić z nią co zechcesz -czy to ta sama co ją Bergfuhrer podsyłał do mnie na pocztę ? mimo wszystko gratuluje stanu :) -pozdro

Zrobiłem wyjątek i chciałem ci zrobić przyjemnosc pokazując jedną, jedyną klamrę na tym forum. Specjalnie dla ciebie. Jako że lubisz klamerki KuK, zadedykowałem ci nawet tego posta, ale nie powtrzymałeś się od złośliwości... polerka, szlifierka... przypomniały mi się stare czasy (vide: nabijanie na pal, zniszczone eksponaty).

Cóż - jest mi po prostu przykro. Dosadnie uświadomiliście mi że to forum nie jest dla mnie, bo nie kopię tyklo KUPUJĘ.

Pozdrawiam i życzę złotych trafień oraz płytkich dołków oraz jak największej patyny na fantach.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie