Skocz do zawartości

Fisher f2 czy to normalne??

przemas78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich i proszę o pomoc. Mam wykrywacz fisher f2, byłem już na kilku wypadach w teren (efekty mizerne) ,ale zauważyłem coś dziwnego ,mianowicie w głębi lasu gdzie ciężko z zasiegiem w komórce (mam w orange) telefon szukając zasiegu lub gdy ktoś dzwoni ,albo dostaje smsa zaczyna kolidowac z wykrywką ,a konkretnie wykrywacz zaczyna wydawac dziwne sygnały nawet będąc w powietrzu zachowuje sie jakby wykrył co najmniej czołg hehe. Ogólnie chodzi mi o to ,czy to normalne ,a może jest wadliwy?? Proszę wszytkich o pomoc ,a zwłaszcza posiadaczy takiego sprzętu. Pozdrawiam
Napisano
U mnie z f2 jest identycznie-o tym że idzie sms wiem już chwilę wcześniej dzieki kwikom wykrywki pozdr
Napisano
witajcie. Ja w swoim f75 nie zauważyłem by tak się działo,ale jak bliżej będzie telefon to pewnie zabzyka sobie-to normalne. Pozatym to chyba dobrze,że wykrywa włączony telefon? Jak idziesz w lesie i ktoś zgubi to go sobie znajdziesz i fajnie no nie?
Napisano
Dzięki wszytkim za odpowiedz ,a może ktoś powie czy w innych wykrywaczach ,innych firm jest tak samo ,czy może to zjawisko zostało tam wyeliminowane?
Napisano
cześć
Fisher F4 zachowuje się tak samo. W terenie gdzie nie ma zasięgu jest zdecydowanie gorzej, telefon cześciej próbuje nawiązać połączenie z nadajnikiem i wykrywka częściej fiksuje".
Napisano
Dzięki koledzy ,chyba czas na zmianę sprzętu. Pozdrawiam wszystkich i dziękuje za pomoc .
Ps. Może ktoś ma zamiar kupic magnes neodymowy bo jeżdżąc na ryby zaczynam o nim myślec i chętnie poczytam co i za ile no i gdzie
Napisano
ja czekam az moj minelab wroci z sewisu i rzucam w kąt f75.jak dla mnie ten sprzet to porazka,chociaz niektorym sie podoba.
pzdr egon
Napisano
Hej egon10 widzę ,że mamy podobne zdanie na wykrywki fishera i chyba zrobię to samo wrzucę na alledrogo ,lub w kont ten sprzęt.Pozdrowionka
  • 3 weeks later...
Napisano
Witam!
Opanowałem swojego fishera f2 i jestem zadowolony no i trochę już nim wyrwałem pierdółek.Robiłem testy i na dyskryminacji (wyciąłem dwa kwadraciki od lewa).I na teście miałem 10 pfennig'ów powojennych (1991) no i wykrywacz je nie łapał dopiero po zbliżeniu ich na jakieś 7 cm zaczął je łapać.Na przedwojennych pfennig'ach nie ma takiego problemu.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie