wm71 Napisano 16 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2008 Witam!Poszukuje książki Marcina Wójcika Potwory wychodzą z ukrycia".W wyszukiwarkach i na allegro nie znalazłem.Wie ktoś może o jak zdobyć tą pozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 Skoro Marcina, to wyszukiwarka faktycznie nic nie znalazła... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 17 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2008 Przepraszam ,pomyliłem imie autora powinno być Ryszard Wójcik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 Jeśli potrzebujesz jakiejś informacji z książki to będę w stanie pomóc.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 17 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2008 Sęk w tym że chciałbym ją przeczytać.Dzięki fanatyk6 za chęć pomocy : ).Na szczęście są jeszcze w porządku ludzie na forum!Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 18 Lipiec 2008 Share Napisano 18 Lipiec 2008 Ja mam dwie.Sęk w tym ,że niewiem jak daleko odemnie mieszkasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 18 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2008 Ciechanów-województwo Mazawieckie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 18 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2008 Przepraszam zrobiłem literówke-powinno być Mazowieckie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 18 Lipiec 2008 Share Napisano 18 Lipiec 2008 O choroba daleko.Ja Dolny Sląsk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 18 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2008 Wysłałem ci feld wiadomość na priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 9 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2008 Witam!Nadal szukam książki Ryszarda Wójcika Potwory wychodzą z ukrycia".Prosze o namiary gdzie kupić ta książke.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linz Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 Witam. Dzisiaj będę tę ksiazkę wystawiał na Allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 9 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2008 Wysłałem ci linz wiadomość na priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linz Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 wm71. Napisałem Ci odpowiedz na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.