wojpo7 Napisano 12 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2008 Prosze o pomoc w identyfikacji tej blaszki. czy to niesmiertelnik? jesli tak to jaki?widoczny jest jakis nr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojpo7 Napisano 12 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2008 cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojpo7 Napisano 12 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2008 cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 zasadniczo nie ten dzial, przepisz ewentualnie napisy, ja generalnie jestem na 'Nie'.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojpo7 Napisano 12 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2008 Jesli chodzi o dział to zagapiłem sie - no i było juz za późno - jeśli admin mi przeniesie to z góry dziekuje - oznaczenia na TYM CZYMŚ : prawdopodobnie KN 19187 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 wg. mnie nie jest to niesmiertelnik, jakas narzędziówka albo wszelkiego użytku blaszka.pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 Ani niesmiertelnik,ani narzedziowka. Poprostu wspolczesny wyrob, tzw. fantazyzjny .pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.