suchy ss Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 Powodzenia Krzychu!A no Panowie patrzalem na Krasowach i troche pol juz pokoszonych i zaoranych:D wiec moze juz w ten weekend udezyc na jakis maly rekonesans? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 dawid pochwal sie były juz zareczyny bo doszły mnie sluchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 zareczyny?:o, nie, jeszcze nie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 Co suchy stracha masz że później na wykopki nie będzie puszczać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 Goj goj kiedy wracasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 dopiero pod koniec września. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 8 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2008 Dawid pomyśl o wyapadzie w srodę, bo chyba wezmę urlop. To bedzie mozna pokopać od rana.Zdzwonimy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 Yarek no zobaczymy, ja mam na noc wiec do obiadQ mozna cos pokopac;]PS.Wajcha wrocilem, a Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 Witam jutro planujemy wypadzik kto jest chetny ?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 Ja tez dotarłem wciepnij zdięcia tej monety na id Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 Fanty z dzisiejszego wypadu, to co sie tak błyszczy to 20 pfennigów 1874, a obok 5 reichspfennigów 1940. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 odznaczenie/odznaka LWP po odczyszczeniu, proszę i ID, średnica 24 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 jak by ktos nie wiedzial to takie wlasnie kuba dzisaj wyciagnol sreberko ale 100 razy lepszy stan a ja tylko daje przyklad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 QB@ wciepnij moje foto z fantami bo u mnie nie chce sie zaladowac :/:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 musiałem trochę ją zmniejszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 oki dzieki :) a to co sie swieci to jest 10 PRL hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 Qba rocznik tej 20-stki z ale drogo jest chyba taki sam jak twoja ale stan twojej nie budzi wątpliwosci jest lepszagratulacje pzd wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 Acha Qba ten orzeł budzi wiele wątpliwości piszez ze to LWP ale daj to na ID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 panowie przepraszam z tymi wątpliwosciami troche przesadziłem admin mi chyba wybaczy po prostu powtarzam sie no nic to tylko zaszkodził mi pol - mos pzd wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 QB@ dziśaj pokazałeś klase :) sreberko i jeszcze ten orzełek wielkie GRATULACJE :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 odnoszę takie wykopkowe sukcesy, ponieważ zmieniłem wykrywacz, wcześniej to rzadko jakakolwiek monetka mi wyskakiwała. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 13 Sierpień 2008 Share Napisano 13 Sierpień 2008 Suchy szkoda że nie dasz rady z nami jechac, wyjezdzamy dzisiaj, nagramy Ci w drodze jakieś przesłanie i wrzucimy na Youtube :) Podobno cały tydzień ma sypać żabami ;/ jak tylko się uda to postaramy się przywieźć coś dla Ciebie.Banda Kruka pozdrawia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 13 Sierpień 2008 Share Napisano 13 Sierpień 2008 ostatni wypad. wyszedł mój pierwszy 360 einen thaler, ozdoba do uprzęży końskiej, 5 reichspfennigów, destrukt monetki, guziczek zapewne carski, kawałek łuski 7,62x25 mm wz.30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 13 Sierpień 2008 Share Napisano 13 Sierpień 2008 a to moje fanciki :) nic ciekawego ale zawsze cos :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.