Skocz do zawartości

M.O.T. Mysłowice - lipiec

yarek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Powodzenia Krzychu!
A no Panowie patrzalem na Krasowach i troche pol juz pokoszonych i zaoranych:D wiec moze juz w ten weekend udezyc na jakis maly rekonesans?
  • Odpowiedzi 110
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Qba rocznik tej 20-stki z ale drogo jest chyba taki sam jak twoja ale stan twojej nie budzi wątpliwosci jest lepsza
gratulacje
pzd wajcha
Napisano
panowie przepraszam z tymi wątpliwosciami troche przesadziłem admin mi chyba wybaczy po prostu powtarzam sie no nic to tylko zaszkodził mi pol - mos
pzd wajcha
Napisano
odnoszę takie wykopkowe sukcesy, ponieważ zmieniłem wykrywacz, wcześniej to rzadko jakakolwiek monetka mi wyskakiwała. ;P
Napisano
Suchy szkoda że nie dasz rady z nami jechac, wyjezdzamy dzisiaj, nagramy Ci w drodze jakieś przesłanie i wrzucimy na Youtube :)
Podobno cały tydzień ma sypać żabami ;/ jak tylko się uda to postaramy się przywieźć coś dla Ciebie.
Banda Kruka pozdrawia :)
Napisano

ostatni wypad. wyszedł mój pierwszy 360 einen thaler, ozdoba do uprzęży końskiej, 5 reichspfennigów, destrukt monetki, guziczek zapewne carski, kawałek łuski 7,62x25 mm wz.30.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie