elku Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 suchy ss dzięki za płytke. fajnie ją zrobileś. a na koniec chce ci powiedzieć że Banda Kruka szykuje sie do kolejnej akcji, może na przyszły week, tak więc szykuj piątek i poniedziałek wolny. kierownik grupy operacyjnej Total wzywa ochotników.p.s. mam nadzieje że będzie dobra pogoda i będzie świeciło khryyyhhhhhhhhyyyyyyyyy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 Jasiu, powiedz słoneczko... khhh :DSuchy damy Ci znac co z wyjazdem, albo 2gi albo 3ci week Sierpnia, możliwe ze jeszcze jedna osoba będzie chciala jechac.podobno na 2gi week sierpnia ma byc lipa z pogoda ale pozyjemy-zobaczymy.dzieki za fotosy.pozdravy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 2 Sierpień 2008 Share Napisano 2 Sierpień 2008 panowie mam pytanko co to za odznaka lisc debowy na nim jest hakinkrojc a po sierotku jest miecz :) bo w czoraj z wajchom kopalismy fundament pod garasz i akurat nam wyszla :D foto wciepne w najbliszym czasie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Sierpień 2008 Share Napisano 2 Sierpień 2008 Niestety Panowie ja na kolejna akcje nie wyrusze:(, zajeb w robocie i jest wiecej jak pewne ze wolnego nie dostane<fuck>.Hehe a no plytki fajnie wyszly:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 2 Sierpień 2008 Share Napisano 2 Sierpień 2008 suchy, co się odwlecze to nie uciecze.nie obrazisz się chyba jak na twoje miejsce wskoczy znajomy?Przywieziemy Ci coś fajnego Ziooom!ps. dalej mam przed oczami moment jak elku rozkładał namiot hehehehe :Dpozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 2 Sierpień 2008 Share Napisano 2 Sierpień 2008 Isiu, pewnie chodzi Ci o odznakę sportową S.A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 2 Sierpień 2008 Share Napisano 2 Sierpień 2008 Dzisiaj stałem się szczęśliwym posiadaczem Garretta ace 250 ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 2 Sierpień 2008 Share Napisano 2 Sierpień 2008 no QB@ cos takiego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Sierpień 2008 Share Napisano 2 Sierpień 2008 Total nie ma problemu;] no mam nadzieje ze przywieziecie mi cos fajnego:P napisz na gg kiedy dokladnie jedziecie!Qba to super!!!teraz musimy czekac na jakas orke na polach:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 3 Sierpień 2008 Share Napisano 3 Sierpień 2008 no no następny kanarek w teamie super.Qba swastyka i miecz ten sam ale zamiast wieńca jest liśc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Zyjecie? Lada dzien trzeba wyruszac w teren bo juz duzo pol skoszonych ale nie wiem jak z orka?moze byl ktos ostatnio w terenie na poletkach i wie czy juz oraja?Wajcha jak robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 ja byłem 3 dni temu, trafiłem na jedno poletko skoszone i zaorane, mijaliśmy też ok. 4 poletek skoszonych,ale słoma nie zebrana, i ze dwa ścierniska. Też bym gdzieś skoczył. Lada chwila wszystkie będą przebronowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 suchy zyjemy :) bylem z koscianem w niedziele po poludniu ale zadne pola sa jeszce nie zaorane ;/;/ a przygud tyle mielismy ze hohoh pier zawiesilismy sie autem musielismy potkopywac a na dodatek jeszce pozniej nie zle smoklismy jak cholera a fantow praktycznie zero ;/;/ ale nie zlom jaskinie znalezlismy i chcemy ja zbadac dokladniej :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 panowie tylko zostawcie w ziemi jeszcze coś dla mnie! Ja już mam takiego wk...wa ludzie tak denerwują w kafejce masakra. Tylko czekam na wyjście w pole żeby się odstresować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 zamykaj kafejke i wracaj na slask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 No jeszcze troche i zaczynamy.Ja ostatnio wybieralem trawniki i ziemie pod garaz i trawników mam serdecznie dośc.ROLNICY DO DZIEŁA bo ekipa sie niecierpliwipzd wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Wajcha trzeba było napisać na odkrywcy że wiesz gdzie gdzie czołg zakopali i już by było po robocie! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 widze gojgoj ze sie obijasz albo wypedziles gosci z kafejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 co ty siedzą ale teraz spokojniej nie trują tak d...y. Pogody tu nie ma,non stop deszcz a na morzu sztorm. sie nie dziwie że przyjezdni nie w humorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 zaserwuj im drinki oni beda zadowoleni a tobie pare groszy wpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 ilu już chciało moje eksponaty kupić, a ilu też przyznało się do kopania. był koleś co łaził po plaż od 5 do 9 miał 70 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 witam, Suchy mowil cos że kol. yarek był by chętny na wyjazd w Biesy, jedziemy jak cos w środę 13-tego Sierpnia nocą z Częstochowy, powrót był by planowany na niedzielę 17 Sierpnia noc lub rano 18-tego, jest nas już trójka, jedną osobę możemy wkręcić, jak coś to Dawid ma moje gg. pozdravy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 6 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2008 WitamJa panowie jeszcze sprzęt trzymam w szafie. Dopóki jeżdżę co weekend do Górki to ja na razie odpadam.PozdrawiamYarekps. Dawid kupiłeś już coś?Ja podnoszę maszynę do góry (wymiana resorów i amorków) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 Ok. szkoda że ani Suchy ani Ty nie dacie rady, trudno to jedziemy we trójke. pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 koledzy nareszcie urlop do zobaczenia za 3 tygodnie ja bede smigac po polach lubelszczyzny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.