SZZ Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Jako były trębacz mogę jedynie stwierdzić, że ustnik od trąbki to na pewno nie jest.Pozdrawiam
mordex Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 a mysalem ze to ustnik:( nom szkoda, ale moze ktos inny ma pomysl co to za stworzenie:) ?
boberlium Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 mi to na rączkę od czegoś wygląda :) ustnik koniec miałby kapeluszowaty :)
mordex Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 nom dzieki dobry czlowieku:) tylko od czego ta raczka:) ? byc moze jeszcze ktos ma jakis pomysł ?
kopijnik2 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 oczyść tę płaską powierzchnię... mogą być numerkija mam skojarzenia medyczne, i dosadne...
mordex Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 oczysczone wstepnie jednak nie widac raczej zadnych literek, kombinujemy dalej ??? :)
kopijnik2 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 zamknięcie bukłakaalbo element lewatywy - to też ustnik - tylko nieco inaczej stosowany :))
mordex Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 chyba nie napowazne za ta lewatywa:P moze ktos jeszcze cos podunie na mysl ciekawego:) ? mysle ze maszynka do golenia to raczej nie:)
lupo55 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 na fot. 2 w połowie długości przedmiotu na obwodzie rurki widoczne jest radełkowanie i jakieś zgrubienie - może to znak firmowy?
mordex Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 niestety to nie znak firmowy tylko zanieczyszczenie ktore teraz usunelem, przyjrzalem sie dokldnie raczej nie widac jakiegos napisu, badz znaczka, ZAGADKA TRWA DALEJ:P ???
mordex Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Byc moze klakson :) chyba nikt konkretnie nie zidentyfikowal na 100 % co to za fancik:)? co to moze byc za dziwactwo:) ??? nie zasne jak nie bede wiedzial:) moze jeszcze ktos podsunie jakas propozycje ? Pozdrawiam
Question
mordex
prosze o wszystkie sugestie:P Pozdrawiam
17 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.