SZZ Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 Jako były trębacz mogę jedynie stwierdzić, że ustnik od trąbki to na pewno nie jest.Pozdrawiam
mordex Napisano 9 Lipiec 2008 Autor Napisano 9 Lipiec 2008 a mysalem ze to ustnik:( nom szkoda, ale moze ktos inny ma pomysl co to za stworzenie:) ?
boberlium Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 mi to na rączkę od czegoś wygląda :) ustnik koniec miałby kapeluszowaty :)
mordex Napisano 9 Lipiec 2008 Autor Napisano 9 Lipiec 2008 nom dzieki dobry czlowieku:) tylko od czego ta raczka:) ? byc moze jeszcze ktos ma jakis pomysł ?
kopijnik2 Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 oczyść tę płaską powierzchnię... mogą być numerkija mam skojarzenia medyczne, i dosadne...
huk 100 Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 być może znowu element maszynki do golenia ?:):)
mordex Napisano 9 Lipiec 2008 Autor Napisano 9 Lipiec 2008 oczysczone wstepnie jednak nie widac raczej zadnych literek, kombinujemy dalej ??? :)
kopijnik2 Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 zamknięcie bukłakaalbo element lewatywy - to też ustnik - tylko nieco inaczej stosowany :))
mordex Napisano 9 Lipiec 2008 Autor Napisano 9 Lipiec 2008 chyba nie napowazne za ta lewatywa:P moze ktos jeszcze cos podunie na mysl ciekawego:) ? mysle ze maszynka do golenia to raczej nie:)
lupo55 Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 na fot. 2 w połowie długości przedmiotu na obwodzie rurki widoczne jest radełkowanie i jakieś zgrubienie - może to znak firmowy?
mordex Napisano 9 Lipiec 2008 Autor Napisano 9 Lipiec 2008 niestety to nie znak firmowy tylko zanieczyszczenie ktore teraz usunelem, przyjrzalem sie dokldnie raczej nie widac jakiegos napisu, badz znaczka, ZAGADKA TRWA DALEJ:P ???
mordex Napisano 9 Lipiec 2008 Autor Napisano 9 Lipiec 2008 Byc moze klakson :) chyba nikt konkretnie nie zidentyfikowal na 100 % co to za fancik:)? co to moze byc za dziwactwo:) ??? nie zasne jak nie bede wiedzial:) moze jeszcze ktos podsunie jakas propozycje ? Pozdrawiam
Pytanie
mordex
prosze o wszystkie sugestie:P Pozdrawiam
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.