tomignac Napisano 7 Lipiec 2008 Autor Napisano 7 Lipiec 2008 Będąc na wakacjach natknąłem się u leśniczego na takie koło(służy we zimie do dociążenia osi w terenówce).Na koło od pociągu nie wygląda. średnica ok.50cm. Dzięki za pomoc.
Trooper85 Napisano 7 Lipiec 2008 Napisano 7 Lipiec 2008 To nie jest koło jezdne, tylko koło zamachowe z silnika.Zdrów!
esterendensen Napisano 7 Lipiec 2008 Napisano 7 Lipiec 2008 Tak,zgadza sie-jest to kolo zamachowe,prawdopodobnie do stacjonarnego silnika diesla.Te silniki czesto montuje sie w traktorkach samorobach
tomignac Napisano 7 Lipiec 2008 Autor Napisano 7 Lipiec 2008 Będąc na wakacjach natknąłem się u leśniczego na takie koło(służy we zimie do dociążenia osi w terenówce).Na koło od pociągu nie wygląda. średnica ok.50cm. Dzięki za pomoc.
Pytanie
tomignac
Będąc na wakacjach natknąłem się u leśniczego na takie koło(służy we zimie do dociążenia osi w terenówce).Na koło od pociągu nie wygląda. średnica ok.50cm. Dzięki za pomoc.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.