Skocz do zawartości

Tłuszcz i okolice

piotr777

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 189
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Czy szukał ktoś w okolicach dawnej karczmy murowanej koło miejscowości Lucynów. Lokalizacja na mapce obok wiem z pewnych źródeł, że teren był już sprawdzony i ciekaw jestem czy udało się tam coś znaleźć.
Teren jest już dość dobrze przekopany ale może jeszcze warto.

Napisano
Szukałem tych samotnych dębów w Adelinie ale trafiłem na jakieś inne nie te co pokazywaliście na fotce.
to te zagajniczki w srodku mapy

http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=lucyn%C3%B3w&sll=50.659813,23.774886&sspn=0.006502,0.013819&g=adelin&ie=UTF8&ll=52.509091,21.448574&spn=0.012485,0.027637&t=h&z=15
Napisano
ten link jest poprawny tamten coś do luzynowa przemieszcza

http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=lucyn%C3%B3w&sll=50.659813,23.774886&sspn=0.006502,0.013819&g=adelin&ie=UTF8&t=h&ll=52.509117,21.448703&spn=0.012485,0.027637&z=15
Napisano

Załączam obraz mapy zaznaczyłem ten zagajnik który odwiedziłem ostatnio ale nie jest to ten o którym pisaliście.

ps. proszę moderatora o usunięcie moich trzech poprzednich postów z linkami do map google

Napisano
Ta murowana karczma stała chyba nie tam. Tzn. przy tym trakcie ale nie w tym miejscu - chyba, że było ich więcej ;)
Napisano
Zgadza się naszkicowałem tak orientacyjnie - byłem ciekaw czy ktoś tam szukał ale jak wiesz Rafale jak ktoś lubi dużo polmosów może tam jechać. :)
Napisano
Karczm w tym rejonie było więcej nie tylko ta z mapki kongresowej. Jednak może się okazać, że jak większość stoją na terenach prywatnych posesji.
Napisano
no cóż żadna rewelacja poza kilkoma łuskami nic ciekawego nie znalazłem nastawiłem się dzisiaj bardziej na militarkę.
ps.a ja zbieram na nową X-70 na więcej mnie nie stać.
Napisano
Panowie ja właśnie nabyłem Fishera F4 więc tez przeprowadzam testy a jak już go się opanuje pokopiemy też wspólnie. Etrack widzę, że kolega Bandzior mierzy wysoko jeżeli chodzi o sprzęt ja niestety muszę jeszcze trochę się podszkolić na podstawowych wykrywaczach.
Napisano
Jak to mówią...Jak spaść to z wysokiego konia hehehe. A tak serio to miałem już dość swojego Quattro i wcale nie żałuję że zmieniłem wykrywacz na E-trac ;-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie