Skocz do zawartości

Tłuszcz i okolice

piotr777

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 189
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Super ogólnie polecam wszystkie samotne drzewka w tej okolicy a dęby szczególnie z reguły pod takimi drzewami dużo się działo i stąd często wyskakują tam fanciki. W okolicach Tłuszcza jest bardzo dużo takich miejsc.
Napisano
Ładny stan tego sreberka? Leżały razem czy jest to zbiór z całego wyjazdu? No i może jeszcze powiedz jaka tam ziemia? Piasek czy inne czarne badziewie?
Napisano
Stan super. Mam jedną sztukę w stanie troszkę ładniejszym ale ta 10-tka wyszła mi w suchym piasku przy Figurce więc nie dziwi jej stan zachowania. Twoja jest również śliczna!!! Życzę sukcesów w dalszych poszukiwaniach!!!
Napisano
Dzięki i na wzajem może kiedyś się spotkamy na szlaku.
Dzisiaj też wyskoczyłem na troszkę z kolegą nic ciekawego nam nie wyszło po za dwustoma sztukami łusek mauzer stan super z piasku i parę łódek w dobrym stanie
Napisano
Przedłużająca się zima na nowo daje się we znaki. Ja już zupełnie odpuściłem sobie na razie poszukiwania. Ale jak wiosna nadejdzie pojawię się na poletkach i na pewno się spotkamy. Gratuluję fajnej monetki :)
Napisano
To prawda śnieg pada i nie widać końca tych opadów!!! Ja narazie mam głowę zaprzątniętą kupnem auta więc przeglądam notorycznie Allegro i czas leci hehhe
Napisano
No to się ładnie bracie załatwiłeś ;-) A tak serio co Ci się stało??? Nie chcę drwić ale masz jeszcze jedną sprawną rękę hehehe. Dużo zdrowia i szybkiego powrotu na pola!!!
Napisano
Zjazd na sankach z bardzo wysokiej góry efekt-złamanie 3,4,5 kości śródręcza lewego.
też jestem tego zdania i wcale się nie zdziwię jak za 2 tyg będę w terenie
Napisano
dzięki Bandzior ale jest i dobra strona tego wypadku może to okropne ale za odszkodowanie kasa pójdzie na nowy sprzęt he he he zależy ile wyjdzie bo się nie orientuję:)
Napisano
Tak mi się wydaje że za rękę to ok 3 tysi powinieneś dostać. Pomysł na sprzęt dobry choć bolesny heheh obyś teraz za szybko nie wymieniał wykrywacza ;-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie