greg66 Napisano 28 Czerwiec 2008 Autor Napisano 28 Czerwiec 2008 Podam Tylko link.Co Wy na to?http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.php?id_news=28675
tombak Napisano 29 Lipiec 2008 Napisano 29 Lipiec 2008 PIERWSZA KLASA.W końcu coś się ruszyło w tym gatunku filmowym.Po przeczytaniu tego artykułu zaczynam wątpić w to że scenariusz będzie oparty na faktach, skoro scenarzysta dopiero po napisaniu scenariusza zacznie przeglądać materiały, wspomnianych w artykule instytucji.Zastanawiam się, czy jakieś grupy rekonstrukcyjne będą brały w nim udział. Może coś wiecie na ten temat?Pozdrawiam
greg66 Napisano 29 Lipiec 2008 Autor Napisano 29 Lipiec 2008 Jak zmam życie będą statyści choć kto wie?Myślę ze grupa z WST powinna mieć swoje z 15 minut w tym obrazie.Pozdrawiam.
Lukas P Napisano 29 Lipiec 2008 Napisano 29 Lipiec 2008 Jak ja znam życie to wyjdzie z filmu tego gniot niemożliwy, a jakie są powody takiego mojego osądu? Ano takie, że film musi na siebie zarobić. Ilu jest w Polsce ludzi którzy zauważą, że żołnierze mają guziki naszyte nie w takiej odległości od siebie jak powinni je mieć i inne iedoróbki" oraz agięcia" prawdy historycznej? Garstka pewnie, w setkach można by to policzyć. Reszta publiki gładko łyknie wszystko co jej się poda. Więc w mojej opinii hurraoptymizm jest raczej niewskazany, cierpliwie poczekajmy na efekt końcowy. Jeżeli takowy będzie ...
Berlin Napisano 30 Lipiec 2008 Napisano 30 Lipiec 2008 Dobrze by było by zrobili coś na wzór współczesnych przedstawień teatralnych a'la 'Inka' , Rotmistrz Pilecki"
Jendrass Napisano 7 Sierpień 2008 Napisano 7 Sierpień 2008 Nikt inny jak sam wielki Bogusław L, a reżyserem jest aktor z M jak miłość czy jakiegoś innego klanopodobnego serialu. Coś mi tu tylko nie gra bo przecież Linda miał kręcić Krzyżaków "2.0 ? :P :) Już słyszę Lindę jak mówi do żołnierzy k... życie to nie jest genetelmeńska gra na punkty, to jest wojna" albo musicie zabijać, żeby żyć" albo inne złote myśli rodem z Demonów Wojny ...A o tym, że Machulski (ten od Killera") ma kręcić film o Powstaniu Warszawskim w stylu O jeden most..." już słyszeliście ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.