Skocz do zawartości

KOSZALIN vol. XIII

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Myślę że niema co tłumaczyć tą wiadomość wysłałem dziś w odpowiedzi cyt.

Witam
Problem miałem z kompem i zapomniałem swojego hasła przy logowaniu i
wysłałem przypomnienie na mail .wcześniej próbowałem z 10-20 razy wpisywać
hasło "ale nie jako administrator !( po prostu zapomniałem hasła nie w innych
zamiarach . Po kilku chwilach skojarzyłem że mam zapisane hasło i je
wpisałem oczywiście z dobrym rezultatem zalogowania . Myślę że to tylko
nie porozumienie .

pozdrawiam Jarek"

Albo coś jest nie tak z tą nową stroną ,,,- bo powinienem dostać przypomnienie hasła na mail w normalnej procedurze !! a do dnia dzisiejszego nic takiego nie dostałem !!! i to jest dziwne??

...J...

• Odpowiedzi 237
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Cześć.

Dzieje Apostolskie 5:38

Toteż teraz,co się tyczy tej sprawy,powiadam wam:Odstąpcie od tych ludzi i zaniechajcie ich;jeśli bowiem to postanowienie albo ta sprawa jest z ludzi,wniwecz się obróci"

Co będzie dalej?Czy nastąpi zapowiadany atak na pentagon?Czy może nieznani sprawcy podłożą ładunek wybuchowy w jednej z dzielnic Koszalina?
Życie pokaże hi,hi.

Pzdr.

D.

Czołem bije mości Panowie !!!

A ja zawsze myślałem że zbawieni ci co nie widzieli a uwierzyli (dobre z tym listem do koryntian )a tu masz ci babo placek ,wychodzi sprawa imć Pana Jarosława sól tej ziemi ,wzór nasz niedościgniony ,którego na zawsze chcieliśmy my stali obserwatorzy naśladować i dlatego nigdy nie zabieraliśmy głosu bo czuliśmy respekt przed naszym guru i czekaliśmy na jego wyraźny sygnał ale nasze nadzieje ugrzęzły w marności ,bo nasze bóstwo okazało się być jakimś strasznym hakerem ,który łamie jakieś - czyjeś hasła.
Kończ waść Jarku i wstydu oszczędź bo stare przysłowie pszczół mówi że tylko winni się tłumaczą i dlatego my stali obserwatorzy tego forum żądamy zwołania specjalnej komisji d/s Jarosława ,które to na forum wyjaśni całe zajście bo ta potwarz musi ujrzeć światło dzienne !!!
Do czasu wyjaśnienia sprawy nie będziemy przywoływać naszego kolegi Jarosława do porządku i dlatego dajemy swoiste przyzwolenie Jarku pofolguj sobie ,łam kody i zabezpieczenia ,loguj się i zmieniaj hasła do woli" no chyba że cię zamkną hihihi

Pozdrawiamy Stali Obserwatorzy

Chwała,

witam Cezariana na gościnnej ziemi". Myślę, że nie jest to miejsce na uszczypliwości wszelakiego rodzaju. Potraktujmy całą spraw jak na to zasługuje - czyli wyjaśnienie tet a tet, a nie wciąganie wszystkich Bogu ducha winnych...

Zdaje się, że pierwsza złość Waści przeszła więc w wielkim zdziwieniu znajduję słowa Waszeci... mniemam, że kalać nie będziecie (obaj Panowie) miejsca owego słowem szkaradnym.

Z lubością oddałbym się obserwacji gdybyście Waszmościowie stanęli w szranki pojedynku... nie na szpady wszelako jeno wykrywacze hi hi...

Mówiąc krótko: veto! na takie zachowanie.

M.

Chwała,

dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane.

Przepraszam Cezariana, ale wziąłem go za adwersarza Jarosława.

Sensu wypowiedzi jednak nie zmienię - bo jest adekwatna do całej zagmatwanej zaiste sytuacji.

W tej sprawie są to moje ostatnie słowo hi hi...

M.

Czołem bije mości Panowie !!!!

Tak jak myśleliśmy ,wyjaśnienia sprawy nie będzie a komisji tym bardziej ,szkoda a taki był hamerykański" a już szykowaliśmy się na jakąś obronę Częstochowy i że kule będą latać ,walić w mury obu twierdz a tu nic hihihi a wreście się zaczęło coś dziać. .Żadnej mobilizacji sił ,a w ferworze obrony imć Pana Jarosława waść Wojna pomylił adwersarzy biorąc mnie za kogoś innego,nic to rzeczą ludzką jest błądzić dlatego darujem waszeci, dobrego ducha tego forum.
Jak my Polacy zawsze lubimy wkładać nos w nie swoje sprawy.
A już tak śmiertelnie poważnie nie faworyzując nikogo ,czy zawsze muszą być oni-my przecież mamy te same zainteresowania i czy nie lepsza byłaby współpraca od szarpaniny słownej,której przecież w życiu mamy pod dostatkiem a liberum veto przecież mamy opracowane.
Reasumując - jable w dłoń i na pole !!!!

Dobra zmiana tematu; kto jedzie na wycieczkę ???bo my jesteśmy chętni i niech za to Jarek pokazuje wszystkie swoje miejscówki !!!!! (taka kara hihihihi)

Pozdrawiamy Stali Obserwatorzy

W dniu wczorajszym w siedzibie IPN otwarta została wystawa Koszalin 1945-1950. Historia na nowo odkryta"
Można ją zwiedzać od poniedziałku do piątku w godzinach 8:30-16:50.
Myślę, że jest tu kilku prawdziwych regionalistów, których to zainteresuje a Wojna jest moim pewniakiem:)

Pozdrawiam L.

Chwała,

naturalnie wybierałem się na otwarcie wystawy (11.11 o 12.30), ale plany skutecznie pokrzyżował Dawid swoją chorobą i wyjazdem tego dnia do Poznania...
Myślę, że znajdę chwilę w lawinie zleceń i odwiedzę gościnny jak mniemam IPN. Może ktoś jeszcze jutro np. reflektuje około godz. 15.30?

Jak wolne dni minęły towarzyszom bractwa łopatkowego hi hi... na mnie niestety mimo chęci nie można było liczyć - los mnie skutecznie zdołował hihi... może choć pocieszające wieści (poparte zdjęciami) z niepodległościowych wolnych chwil uradują duszę moja?

M.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie