Skocz do zawartości

czołg pod Wyszkowem.

jakuza43

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nie ....:))))))))) no poprostu fotka nie do wyjęcia....wrzucam na tapetę....Bracia K. mogą w naszym kraju się różnie kojażyć ale na tym forum jednoznacznie....REWELKA !!!!
Napisano
Przypomniał mi się zasłyszany ostatnio kawał (nie taki jak to Patron daje na foru ale ...) Spotkajmy się w realu..._ U nas nie ma Real'a u nas jest Sklep braci K." ;)
Napisano
Witam
Drogoszewo to moje podwórko ;) o czołgu pierwsze słyszę... a opowieści o czołgach w każdym bajorku w okolicach nasłuchałem się sporo. Może coś więcej? Czy czołg jest w Bugu czy na lądzie?
Napisano
może ma ktoś two-boxa..posiada białasa albo coś w tym rodzaju? (tm808) lub rodzimej produkcji... powiem tak kolego Jakuza jak masz sprzęt z polski chodzi mi polskich producentów to spokojnie go namierzysz! gorzej przy kopaniu na pozór suche:) ale będzie woda nachodzić i nic nie zdziałasz! miałem tak samo jak kopałem na bagienku i tylko militarka wyskoczyła po czym musiałem patrol saperów wzywać!
Napisano
garatem nie śmigałem ale myśle że tak bo czołg to kawał złomu i echo bedzie straszne... a ile ci na hełm rypie? lub np na blache 1m x 1m ? wiesz co zrób kolego? Szpile długą posiadasz? myknij z piszczałka jak bedzie sygnał to od dziubaj teren i będziesz wiedział na czym stoisz...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie