ArekBMW Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 w pobliżu radiostacji takie żelastwo jeszcze leżało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 ...no i tak my se łazili koło tego śmietnika mewkowego Panie...no i aż taka żałośc nas wzieła,że z ty żałości jakieś takie fotoplastikony Panie my ukopali... , czy cóś...wiedźic...:-)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 Panie, tego... no... słów brak!Pogratulować!P.S.:czy substancje w tych odkażalnikach nie są groźne, czy szkodliwe po tylu latach?"Jak nikt nie będzie próbował tego zjeść to raczej nie. Mam kilka i żyję. Nie słyszałem też, aby komuś zaszkodziły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowunit Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 ... faktycznie, niezły strzał :-)gratulacjePozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 w tajemniczym otworze były jeszcze 4 takie lampki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 ..inne ujęcie...co ciekawe, po wysunięciu metalowej przysłonki wewnątrz była instrukcja obsługi...także wszystko zgodne z zasadą :używanych g..... nie zbieramy, tylko nówki sztuki, nie śmigane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 ...były cztery lampy...a czasy, wiadomo-ciężkie, wojenne,no więc były też cztery zestawy naprawcze do lampek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 koń też człowiek..więc maska pgaz też się mu należy...(a w zasadzie elementy końskiej maski) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 sapero-tyczkarska kaburka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 taka tajemnicza skrzyneczka..może ktoś zidentyfikuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 wewnątrz takie cuda"...jakieś watki,łyżeczka...medykamenty jakieś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 ...All we hear isRadio ga gaRadio goo gooRadio ga ga..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 ...a powinno wyglądac tak... (radiostacja 80 W.S.a)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 gratulacje niezle fanciory :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmarut23 Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 Gratulacje!!! Fanty do pozazdroszczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 12 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2008 ...jak wspomniałęm hełmów naprawdę urodzaj, ale skąd tam brytyjska manierka z 1939 roku? Ten Śląsk zadziwia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 12 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2008 Widziałem Radu cień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 12 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2008 Przy okazji- od czego to kółko? (przepraszam za nieostre zdjątko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 12 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisałem manierka... oczywiście chodziło o menażkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 Piękne fanty.ja na razie odpuściłem -meszki górą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 ta maska dla konia to pferdegasmaska M 41 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 ...tak to idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 14 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Ja tylko w kwestii formalnej. Na moje konto napłynęło kilka maili z ofertami kupna (sic!) dymnych granatów szklanych" widocznych na jednym ze zdjęć. Owe dymne granaty szklane" to w rzeczywistości żarówki. Specjalnie odkopałem je ponownie i dokładnie przestudiowałem, wyglądają toczka w toczkę jak współczesne 60- tki i mają żarnik. W jednym z numerów Waffen-Jurnalu znalazłem obrazki z takimi dymnymi granatami szklanymi" i rzeczywiście sa one nieco do żarówek podobne ale zamiast żarnika wewnątrz znajduje się szklana fiolka z tajemniczą substancją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 14 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2008 ...tutaj wykadrowane żarówki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 14 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2008 ...i znowu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.