capitan2 Napisano 10 Czerwiec 2008 Autor Napisano 10 Czerwiec 2008 Ostatnio trafiłem takie coś, na klamkę za małe na zamek od flinty za duże, więc proszę o ID
adek_ Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 sory nie obraź sie ale zaśmiecasz forum wrzucając takie śmieci
capitan2 Napisano 10 Czerwiec 2008 Autor Napisano 10 Czerwiec 2008 dziękuje za szybką reakcje ieomylny strażniku porządku", zapewne twoja skarbnica" wiedzy zamyka się na tej nabytej na forach internetowych, aczkolwiek nie pomogłeś mi i swoim bezsensownym postem chyba bardziej przyczyniłeś się do zaśmiecenia forum
mesert Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 Nie nerwowo Ojcowie,wydaje mi się że bez wyczyszczenia tego kawałka się nie obejdzie.W obecnym stanie nikt nie zgadnie co to jest
leszekranger11 Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 Witam.Sprobuj kol.wsadzić na jakieś dwa tygodnie do octu.Odrdzewić,jeśli to jest dla ciebie ważne,może coś pokarze się interesującego.W tej chwili,i w stanie obecnym,nie mogę nić stwierdzić.POZDRAWIAM.
wujekblacha Napisano 11 Czerwiec 2008 Napisano 11 Czerwiec 2008 Na chwilę obecną wygląda to na wielki żelazny spaw
Pytanie
capitan2
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.