Skocz do zawartości

wykopaliska archeologiczne

Hebda

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
arbait.koło nieporętu.przy łopacie.odkrywa się stanowisko warstwami,po ok 10cm wgłąb .stanowisko ok 40x6metrów.płacą skromnie 8zł/h znaleziono na razie jakieś spinki z brązu,ozdoby,odłamki od moździerza jak i cały pocisk(osobiście wygrzebałem sam stabilizator,we wtorek),pełno skorup z porcelany itp itd.prace wciąż coraz głębiej.. czętni na 8godzinną harówke za marne grosze?
Pozdrawiam
H
Napisano
ha,dziś wypłata:)
elegancko:)
jak się człowiek wkręci po pierwszym dniu pracy,to jest zaje..fajnie:D
w ramach premii" dostałem stabilizator od moździerza:P
piękny stan,z głębokiego piasku :):)
i tak by w magazynie rdzewiał....
a tak...
pamiątka:)
nie ma więcej chętnych?
szkoda
<lol>
Pozdrawiam:P
Napisano
firma archeologiczna,wynajęta przez inwestora który chce na tej ziemi wybudować osiedle.i jakoś tak z prawem budowlanym jest,że najpierw musi teren zostać zbadany przez archeologów..
oki,podam Wam ofertę tej pracy.tak jak ja ją znalazłem:) :

Praca na wykopaliskach archeologicznych
Nr referencyjny ogłoszenia: 53453265
Miasto: Warszawa
Data dodania: 26/05/2008

Szukamy pracowników fizycznych (uczniów, studentów, bezrobotnych, od 18 do 60 lat) do pracy na wykopaliskach archeologicznych pod Nieporętem, niedaleko szosy Warszawa-Nieporęte. Dobry dojazd autobusowy, praca na umowę-zlecenie lub o dzieło. Stawka 8-8,5 zł/godz. netto, 8 godzin dziennie, od poniedziałku do soboty (możliwość umówienia się na krótsze okresy).

Kontakt :

602.499.910

608.202.079

504.083.831
Napisano
Zajęcie typowe dla hobbystów bo pensja frajerska,25 lat temu gazeta harcerska¨Swiat Młodych¨ organizowała młodzieżowe obozy archeologiczne z pracą na wykopaliskach w zamian była jakaś marna pensja,byłem na takim obozie pod Grunwaldem,traktowało się to rekreacyjnie i poznawczo bo o zarobku nikt nie myślał,starczył na symboliczne piwo.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie