Skocz do zawartości
  • 0

Klamra

dyr.Dymalla

Pytanie

Napisano

Witam. To moje pierwsze wejście na forum.Do tej pory byłem obserwatorem ale dzisiejsze znalezisko skłoniło mnie do poproszenia o pomoc w identyfikacji. To na pewno klamra z miedzi albo mosiądzu. Na przedzie jest to co widać???

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dodaję jeszcze fotkę sygnatury na odwrocie. Duże S, mniejsze i nieco w górze TE, duże G, mniejsze u góry LE. BE albo DE, FOURNITURES MILITAIRES.
Czy należy przypuszczać, że to okres napoleoński? Niewiele wiem w tym temacie bo większość fantów to jednak niemiecka rzesza. Będę wdzięczy za każdą nową wiadomość.

Napisano

jest sygnatura,duże S,małe i nieco w górze TE, duże G, małe w górze LE. Fournitures militaires" i wymiary- 6,5cm na 6,5 cm. W rogu w sześciokącie literka B.

Napisano

Witam. To moje pierwsze wejście na forum.Do tej pory byłem obserwatorem ale dzisiejsze znalezisko skłoniło mnie do poproszenia o pomoc w identyfikacji. To na pewno klamra z miedzi albo mosiądzu. Na przedzie jest to co widać???

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie