butchcassiddy Napisano 28 Maj 2008 Autor Napisano 28 Maj 2008 Witam. Od jakiego pocisku może być to denko? Średnica to około 130mm. Nie podobał mi się ten cycek" pomiedzy czterema jakby śrubkami więc zostało w dole. Pozdrawiam
MK Napisano 28 Maj 2008 Napisano 28 Maj 2008 Denko jest z dwuczęściowej łuski do le.F.H. 18, może być też do 10 cm K18 ale biorąc pod uwagę popularność tych pierwszych w stosunku do drugich jestem przekonany, że to od nich. Pozdrawiam
butchcassiddy Napisano 30 Maj 2008 Autor Napisano 30 Maj 2008 Dziękuję, Kolego MK. A czy ten cycek" rzeczywiście jest niebezpieczny? I czy na denku można się spodziewać sygnatur? Pozdrawiam.
boberlium Napisano 30 Maj 2008 Napisano 30 Maj 2008 Jakbyś nie widział co to spłonka to:Spłonka - mały ładunek wybuchowy inicjujący wybuch właściwego materiału wybuchowego."więcej na Google
Pytanie
butchcassiddy
Witam. Od jakiego pocisku może być to denko? Średnica to około 130mm. Nie podobał mi się ten cycek" pomiedzy czterema jakby śrubkami więc zostało w dole. Pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.