Witam. Jakies 4 lata temu usłyszałem opowieśc od mojego pracodawcy o rozbitym samolocie w stawach chodowlanych. Informacja pochodziła od pracownika tego gospodarstwa, podobno podczas karmienia ryb czasem coś wyjmowali. Na potwierdzenie tej historyjki pokazano mi przedmiot rzekomo wyjęty z wraku. Wtedy olałem całą sprawę, ale kilka dni temu znów wpadł mi w łapy ten dziwny kawałek alu. Wygląda mi to na jakąś pompę, może paliwową? Długośc 117 cm, a średnica 45 mm.
Pytanie
siwy_49
Witam.
Jakies 4 lata temu usłyszałem opowieśc od mojego pracodawcy o rozbitym samolocie w stawach chodowlanych. Informacja pochodziła od pracownika tego gospodarstwa, podobno podczas karmienia ryb czasem coś wyjmowali. Na potwierdzenie tej historyjki pokazano mi przedmiot rzekomo wyjęty z wraku.
Wtedy olałem całą sprawę, ale kilka dni temu znów wpadł mi w łapy ten dziwny kawałek alu. Wygląda mi to na jakąś pompę, może paliwową? Długośc 117 cm, a średnica 45 mm.
34 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.