Skocz do zawartości

Minelab czy Rutus ??

Brylu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam serdecznie mam Takie pytanko mam okazje kupic minelabe x-terra 70 za 1000 zł z dwoma cewkami jeszcze na gwarancji i zastanawiam sie nad nim lub na rutusem ulrta 2 co doradzacie sprzet jest dla kolegi to post grzecznosciowy nie wie co kupic a chodzi duzo po polach nom i zcasme jakies pola bitewne sie trafia I czy II owjna ktory sprzet doradzacie za pomoc w jego imieniu dzieki !!
Napisano
z tego co znajomy mowil ze tanio bo kupil drugi i ten jest mu juz zbedny a ze zna go to mu w takiej cenie chec puscic po znajomosci a czego nie rutus podobny do lasu jest dobry
Napisano
Sprawdź to XT 70, bo tak jak piszą poprzednicy to zbyt okazyjna cena. Ciężko uwierzyć że ktoś sprzedaje za 1000zł sprzęt, za który może dostać 2000zł...
Napisano
wszystko jest Ok nie jest to zadna mina nie jest trefne nie ma wad ukrytych poporstu poznajomosci i tyle jest tez jakas torba czy plecak do niego ale to dodatek i oslona wyswietlacza poprostu jets tej osobie zbedny a ze znajomy chec kupic to taka cena
Napisano
Chciałbym mieć taki dylemat, albo choć takiego znajomego. Miałbym wtedy dwie x70, a co dwie to nie jedna;))
Napisano
Panowie to nie dla mnie :) kolega prosil wiec pytam jedni mowia ze RUTUS drudzy ze minelab cena max 1000 zl w tej cenie jest x-terra 70 i wsumie nowy solaris lub ultra 2 teren pola + lasy + tereny minionych wojen do chodzenia co gdzie i jak sie sprawuje najlepiej na kolor i metalowe graty
Napisano
Panowie to moze konkretnie jakeis za" i jakeis przeciw" rutusowi i minelaboowi bym mugl jasno koledze przedstawic opinie by sie zdecydowal wkoncu
Napisano
towarzysz Lenin mawial ufaj i kontroluj"
zatem niech kolega przy kupnie rzuci okiem na fakturke (Minelaba af kors)... jak jest
Napisano
Minelabik łykniety:) wkoncu sie zdecydowal cena nawet nizsza 900 zl wszystko gra 2 cewki paragon faktorka gwarancja kaplet akumulatorkow torba na wykrywke i na fanty oslona wyswietlacza wyglad jak nowy :) dzieki za wasze wypowiedzi i pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie