Skocz do zawartości

Pod Dachem

Rekomendowane odpowiedzi

we Francji zostało to znalezione w TUPONT własnie remontujemy teki stary dom i to znalezione było na styrchu z innymi ciekawostkami. wystawiłem to na spzenaz i z ciekawosci jaka bendzie cena .

znalazłem tu na strychach kilka bagnetów, różne zeczy sie trafiają, a ja mam problemn z przywiezieniem tego do kraju. a wystawione jest tylko zeby zobaczyc jaką cene osiągnie, noiema zadnych znaków .

te wszystkie zeczy nie pochodzą z jednego domu. a co do waklk 1 wojennych to nic tu nie było . ale ludzie mają różne zeczy ,ja jestem tu ponad 2 lata i kilka zeczy znalazłem.w tym rejonie jest dóżo megalitów i dóżo żeczy z epoki Celtyckiej .Bardzo sławne miejsce to CARNAC ponad 5000 kamieni poukładanych pzez celtów.ciekawy rejon . a co do wojenki to pewnie zdobyczne fanty z wojny pzyjechały z weteranami. w kazdym miasteczku czy wiosce są pomniki upamiętniające ludzi poległych (z danej wioski).ciekawe sa bo większośc z nich ma pociski wmórowane albo stojące z boku pomnika. warte zobaczeniea

Gratulacje !!!
Super farciarzu !
Ludzie mówia że szczęscie sprzyja lepszym.

Tylko powiedź jak Ty te graty przewieziesz do Polanda ?

I czy wogóle bedziesz je wiózł. Niby nie ma granicy ale jak jest naprawdę chyba wszyscy wiedzą.

Tak dopytuje bo chętnie bym zobaczył ma żywca ( przy żywcu ), jak pozwolisz?

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie