karpik Napisano 13 Maj 2008 Autor Share Napisano 13 Maj 2008 Temat napewno już był, ale nie mogę znaleźć.Da się coś tu podratować? Jak?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 Do oliwy.Jak szybciej to elektrolizą ALE może się zniszczyć np. rozpadnie ci się, więc nie polecam.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 13 Maj 2008 Autor Share Napisano 13 Maj 2008 Trochę przetarłem i myślę, że dalsza ingerencja może zdekompletować ten egzeplarz:)Niech będzie taki.Dzięki i pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 Zapraszam do wyszukiwarki! dokładnie taki krzyż był czyszczony elektrolizą. Jest dokładny opis, wyszedł bardzo ładnie.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 14 Maj 2008 Autor Share Napisano 14 Maj 2008 Nic nie mogę znaleźć w tej nowej wyszukiwarce:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 karpik - kombinuj...http://odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=242750#242750 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.