Słuszny Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Taki pusty zbiornik" z białym paskiem zauwazyłem po wizycie poszukiwaczy" w msc w którym spaceruje z psem.Widac ze swoje lata ma.Cóz to mogło być?
Słuszny Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 A skąd wiem ze poszukiwaczy?Ano stąd że zostawili po sobie księżycowy krajobraz".K*************** ZASUPYJCIE PO SOBIE DOŁKI!!!To tak z nerwów.Teraz z psem i łopta do lasu sie wybiore,zeby las był lasem,a nie pobojowiskiem.
Słuszny Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 No i srodek tego co zostawili.A ze złomu było masa po nich.A skup blisko,to ktoś pare złotych zarobi.Jedyny plus z całych tych szkód jakie ci poszukifacze" po sobie zostawili.
Jadzia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 To jest ćwiczebna mina TM 41, ale za model nie dam sobie głowy uciąć, porównaj:http://www.lexpev.nl/images/supami01.jpgpozdroJadzia
QB@ Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 podobnych pasków używa się do oznaczania ćwiczebnego mienia wojskowego, np. min. To jedynie moje luźne spostrzeżenia.
Question
Słuszny
Taki pusty zbiornik" z białym paskiem zauwazyłem po wizycie poszukiwaczy" w msc w którym spaceruje z psem.Widac ze swoje lata ma.Cóz to mogło być?
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.