sławek1989 Napisano 5 Maj 2008 Autor Napisano 5 Maj 2008 Troche nie wyrazne zdjecia ale mam taki słaby aparat.
fanatyk6 Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 Tak to powojenna gąsienica (sam kiedyś też taką przytargałem sądząc, że to czołgowa ;)Pzdr
pestka Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 No prosze ładnie cie zdołowali to Pzkpf z wersi a albo d nie wiem dokladnie w wrzesniu mykali moment zrobie ci fotke jedna
pestka Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 no wkoncu 3 ci zrobiłem znalezione kilka sztuk na resztkach po czolgu niemieckim rozebranym po 45 roku ten element to taki rarytasik zwykle byly z obcietymi blachami a tu zarys prostakata a nie trojkacikaten element wchodzil do srodka tego powines miec gdzie tam to zapiacto nakładka na zime chyba i podmokle tereny zeby sie nie zakopywalyPozdroPs. poczysc tam powiny byc bicia producenta
sławek1989 Napisano 5 Maj 2008 Autor Napisano 5 Maj 2008 Bić nie ma już sie utleniły, a gąska chyba jednak od DT.
Pytanie
sławek1989
Prosze o identyfikacje fanta. Pozdrawiam
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.