groszek37 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Może to pomoże:http://www.panzer-modell.de/pe/friul/friul.htm
stiven Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 tak wygląda gąsienica RSO, czyli ciągnika artyleryjskiego
maru Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 niestety ale maulitier czy panzer II i RSO to nie jest to
wykop39 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Witam . Nie jest to ani panzer I / II / czy RSO - to nie jest niemieckie . To będzie coś ruskiego raczej powojenne , sam mam kilka takich i do końca nie wiem co to , poszukam jak coś mi wpadnie to dam znać . Pozdrowienia
wykop39 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Popatrz na T70 , Su76 - to jest coś tego typu i tej wagi - na pewno rusek tylko teraz kwestia poszukania .
landszaft1 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 ogniwko od Opla lub Forda maultiera a także do wersji Maultiera opancerzonego jako wyrzutnia rakietowe i pojazdy amunicyjne do wyrzutni rakietowych - najwięcej tych gąsek do tego stosowano i przez to są najczęstszymi fantami , ale też można zaznaczyć bardziej dumnie bo też były stosowane w Pzkpf II i wszelakich dział na podwoziu Pzkpf II np. Wespe. wchoć szanse rozbicia takiego pojazdu na terenie naszego kraju są znikome z uwagi że już praktycznie były wybite na froncie rosyjskim , a to co stosowano w 44 i 45 było znacznie nowocześniejsze - choć nie jest nieprawdopodobne
Question
maru
tak jak w temacie
14 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.