Oskar100 Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Ta tarcza za Krym została zakupiona na targu staroci. Prosze o pomoc w rozpoznaniu orginalności. W razie gdyby to była kopia prosze o informacje potrzebne do rozpoznania orginalnej tarczy. Z góry dziękuje.
Modelarz91 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Wygląda na oryginalną bo komu chciało by się coś takiego podrabiać
gudek82 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Modelarz jesteś w dużym błędzie, sam mam do pokazania, blache demiansk z matrycy. Więc nie pisz głupot, nie takie rzeczy podrabiają
woytas Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Panowie prosze umieszczac tego typu sprawy w dziale identyfikacja!!!
riteks Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Pszepraszam,to chyba moja wina.Kolega Oskar100 zamiescił prośbę o ID w dziale główne,potem sie poprawił i dał tam gdzie trzeba.Ja niestety nie popatrzyłem i wkleiłem zdjęcia aby sobie porównał,ale do tego wątku w dziale główne,zamiast identyfikacja.
Question
Oskar100
Ta tarcza za Krym została zakupiona na targu staroci. Prosze o pomoc w rozpoznaniu orginalności. W razie gdyby to była kopia prosze o informacje potrzebne do rozpoznania orginalnej tarczy. Z góry dziękuje.
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.