Oskar100 Napisano 2 Maj 2008 Autor Napisano 2 Maj 2008 Ta tarcza za Krym została zakupiona na targu staroci. Prosze o pomoc w rozpoznaniu orginalności. W razie gdyby to była kopia prosze o informacje potrzebne do rozpoznania orginalnej tarczy. Z góry dziękuje.
Modelarz91 Napisano 3 Maj 2008 Napisano 3 Maj 2008 Wygląda na oryginalną bo komu chciało by się coś takiego podrabiać
gudek82 Napisano 3 Maj 2008 Napisano 3 Maj 2008 Modelarz jesteś w dużym błędzie, sam mam do pokazania, blache demiansk z matrycy. Więc nie pisz głupot, nie takie rzeczy podrabiają
woytas Napisano 3 Maj 2008 Napisano 3 Maj 2008 Panowie prosze umieszczac tego typu sprawy w dziale identyfikacja!!!
riteks Napisano 3 Maj 2008 Napisano 3 Maj 2008 Pszepraszam,to chyba moja wina.Kolega Oskar100 zamiescił prośbę o ID w dziale główne,potem sie poprawił i dał tam gdzie trzeba.Ja niestety nie popatrzyłem i wkleiłem zdjęcia aby sobie porównał,ale do tego wątku w dziale główne,zamiast identyfikacja.
Pytanie
Oskar100
Ta tarcza za Krym została zakupiona na targu staroci. Prosze o pomoc w rozpoznaniu orginalności. W razie gdyby to była kopia prosze o informacje potrzebne do rozpoznania orginalnej tarczy. Z góry dziękuje.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.