Skocz do zawartości

Zamość,Tomaszów Lubelski co w trawie piszczy cz.2 !!

gibki9

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 255
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
ladna ta 40 i w dodatku wystrzelona.no ja niestety na zielone nie jezdze nie mam szns na pozwolenie,aklusowac nie chce,to wbrew mojej naturze
Napisano
Eeeeee, Biuro Wystawiania nieczynne, tak , że Egon wal śmiało ! Z tym, że taki sygnał na Zielonym to ostatnio prawie cud.
pozdr
grec
Napisano
Witam
Skoro pozwolenia nie sa wymagane,to jak wroce z nor. to smigne na Zielone.Wiem ze tam juz prawie nic nie ma,ale tak z sentymentu....
pzdr egon
Napisano
Jednym słowem starość nie radość i Zielone nie to samo i zdrowie szwankuje . Wszystko się zmienia ale dobrze że są jeszcze zapaleńcy którzy latają z wykrywką .I mają co pokazać na forum , ale w niedziel i tak jadę na Zielone choć żona krzyczy ale świtem jadę zobaczymy co jeszcze Matka Ziemia kryje.pozdrawiam
Napisano
egon to jak wracasz jedziemy na zielone? hehe je namierzylem miejsce tam gdzie straznicy zawsze pija ma byc podobno zakopana ludwikowka w pochwie... hehe
pozdro
Napisano
Dzięki Mariusz,zazdroszczę.Ja na Zielonym ryłem w latach 86-90,ówczesne hrubieszowiaki" nie łapały kolorków co innego jak najbardziej.Niestety po dzień dzisiejszy nie kopnąłem nieśmiertelnika chociaż sprzęt wymieniony na dzisiejsze standardy.Pzdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie