dudzin Napisano 25 Kwiecień 2008 Autor Napisano 25 Kwiecień 2008 Czy ktoś jest w stanie udzielić mi bliższych informacji odnośnie czapeczki prezentowanej na zdjęciu. Formacja, itd...
Catadero Napisano 26 Kwiecień 2008 Napisano 26 Kwiecień 2008 Granatowy otok miały jednostki Obrony Terytorialnej Kraju (OTK) popularnie tłumaczone jako Ostatnia Twoja Kariera.C.
Łukasz Napisano 26 Kwiecień 2008 Napisano 26 Kwiecień 2008 Witam ponownie!Granataowy otok, a wypustka okalająca wierzch?W KBW otok granat, wypustka również granat.Pozdrawiam, Łukasz
dudzin Napisano 25 Kwiecień 2008 Autor Napisano 25 Kwiecień 2008 Czy ktoś jest w stanie udzielić mi bliższych informacji odnośnie czapeczki prezentowanej na zdjęciu. Formacja, itd...
kowalinho Napisano 25 Kwiecień 2008 Napisano 25 Kwiecień 2008 No cóż - to jest czapka jak widać okrągła, a nie rogatywka, przydałyby się dodatkowe fotki, po tej wydaje mi się że to powojenny wyrób.
Pytanie
dudzin
Czy ktoś jest w stanie udzielić mi bliższych informacji odnośnie czapeczki prezentowanej na zdjęciu. Formacja, itd...
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.