acer Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 http://www.lp.gov.pl/Members/Haze/aktualnosci/wspomnienie-hubala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 Dzięki chłopaki za zaproszenie, szkoda, że nie mogliśmy w większym składzie, następnym razem będzie lepiej.Pozdro. swojak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milok40 Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 Możecie wkleić jakąś fotę ?Żona nie wierzy,że przez dwa dni byłem na REKO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysiek_d Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 Mała galeria bo bateria padła ale i tak zapraszam.http://www.galeria.17infdiv.org/categories.php?cat_id=22Wielkie dzięki dla chłopaków z Tomaszowa za Super Imprezkę"PozdrawiamRysiek D.GRH 17DP (Kozienice) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysiek_d Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 http://opocznopowiat.pl/portal.php?pokazg=yes&idg=235 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 milok 40, pozdro dla Skarżyska, jakby żona pytała, ja mogę zaświadczyć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atyl Napisano 16 Maj 2008 Share Napisano 16 Maj 2008 milok 40 przecież ty jeszcze siedzisz na reko i grasz z nami w szachy. Nie ma to jak męska solidarność. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milok40 Napisano 16 Maj 2008 Share Napisano 16 Maj 2008 Ponoć uwierzyła,ale na najbliższe REKO będę ciągnął za(ze sobą)ogon". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 kupcie ostatnie NIE" jest artykuł na cała szpaltę taki mało budujący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Widziałem tylko w necie tytuły.Jak dla mnie żenada i nie wydam nawet grosza na ten szmatławiec.A co do Prezydenta, to go nie było, byli za to ministrowie.Pewnie biedaczysko się rozchorowałna chorobę lokomocyjną, czy inną, ale nie mnie to osądzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysiek_d Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Polecam artykułszczyt inteligencji i weny twórczej AUTOR nie rozróżnił próby od rekonstrukcji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milok40 Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Wena była niezbędna w sytuacji gdy Potyczka niewidoczna".Kto miał hełm lub czapkę niewidkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 AUTOR chyba był po spożyciu i dla tego pewnych sytuacji nie pamięta. Nie jest to nowością, przecież były prezydent cierpiał na chorobę filipińską. Lewica tak ma:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 22 Maj 2008 Autor Share Napisano 22 Maj 2008 Widziałem artykuł... ale nawet nie chciało mi się go czytać. Zerknąłem tylko na zdjęcie, które nieudolnie zapewnie zrobił również autor tekstu. Nie wiem co ono miało przedstawiać.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.