Skocz do zawartości

Wykrywacz bounty hunter lone star

michael13

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Co sądzicie o wykrywaczu bounty hunter lone star?
Na co on jest dobry?
Czy ktoś posiada ten wykrywacz?-Jeśli tak to proszę o informacje jak się sprawuje ten wykrywacz.

Przykładowy link do tego wykrywacza:
http://www.allegro.pl/item341807666_wykrywacz_metalu_bounty_hunter_lone_star_cyfrowy.html
Napisano
Powiem krotko, jesli chcesz szukac a nie sie denerwowac to nie kupuj tego. Doloz 300 zl i wez juz cos co sie nie wsbudza na krzaczu i przynosi efekty.
Napisano
Kiedys chodziłem Na Lone Starze.Niezły na kolorek.A kolega Kiler pewnie miał rozszczelnioną sonde skoro Mu sie wzbudzał.Teraz mam Minelaba.Fakt.Jest duzo lepszy ale wypady z Lonem wspominam cieplutko.Nawet bardzo.Odznaki,blachy,klamry...Trzepał" fanciory równo.
Napisano
jest to dobry wykrywacz na kolorek, wyciągnąłem nim mase monet, jest bardzo prosty w obsłudze ale i zajebiaszczo prądożerczy (2 baterie 9v starczają mi na ok 6 - 7 godzin!) choc nie ma pitch pointa da się nim namierzyć obiekt bez problemu na trybie all metal, Jego ogromną wadą jest to że bardzo często się wzbudza i wydaje pojedyncze sygnały ale to jest bardziej denerwujące niż przeszkadzające w pracy. Ogólnie jesli chodzi o nowy BH wydaje się mi lepiej dołożyć kilka złotych i kupić ACE 250
Napisano
dodam że monety nalezy kopać gdy wskażnik pokaze się na scrape i dalej w prawo, a kolorek najlepiej jest szukać na trybie all metal, na discrimie zostawisz wiele w ziemi niezauważonych drobiazgów. Jeśli chodzi o Discrime jest super nie ma mowy o jakichś żelastwach, no chyba ze jest to ocynkowana blacha to pokazuje na srebro.
Napisano
Dla początkującego jest to zajebisty sprzęt Kiler i nie uwazam ze by był to złom, jesli go wyczujesz znajdziesz wiele, ale za tą cenę i tak lepiej nabyć ACE 250
Napisano
Miałem Lone Stara przez rok - moja ocena:
NEGATYWY:
- zbyt duży pobór baterii - 2 komplety baterii 9V na całodzienny wypad (a spróbuj np. kupić takie baterie gdzieś na zabitej dechami wiosce, jak Ci zabraknie)
- słaby zasięg (nie nadaje się do głębokiego przeszukiwania okopów lub ziemianek)
- kiepska konstrukcja - wykrywacz dość szybko się ozklekotał", odpadł podłokietnik, poluzowała się elektronika, wykruszył się wtyk kabla (dość dziwaczny zresztą)
POZYTYWY:
- dobra dyskryminacja do poszukiwań monetek na polach lub leśnych drogach
- lekki, ergonomiczny
- prosty w obsłudze
- dobra sygnalizacja trójtonowa

W USA ten wykrywacz jest sprzedawany na plażach do poszukiwań pieniążków i pierścionków, za połowę ceny polskich dystrybutorów - jak ktoś ma możliwość, to polecam sobie przywieźć.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie