pawel_breslau Napisano 18 Kwiecień 2008 Autor Napisano 18 Kwiecień 2008 Witam.Zdziwiłem się dzisiaj wpołódnie gdy zobaczyłem że post w którym dziękowałem firmie RUTUS za miłą obsługę zniknąłz forum.Napisałem tam że przestanę uważać to forum za poważne gdy tak się stanie.I tak teraz uważam.Może mi moderator wyjaśnić dlaczego ten post został usunięty???Nie była to reklama jak wcześniej już pisałem.A pzry okazji chciałem podziękować pewnej firmie R...S za miłą i fachową obsługę oraz za darmowy serwis.Firma ta mieści się na pomorzu.Pozdrawiam.Paweł
zabor Napisano 18 Kwiecień 2008 Napisano 18 Kwiecień 2008 Widzisz a mogłem robić zakłady :) A przy okazji firma ze Ślunska na P też widocznie jest niepoprawna politycznie.Pozdrawiam B.
pastuszek Napisano 18 Kwiecień 2008 Napisano 18 Kwiecień 2008 bo to jest forum DYSKUSYJNEWatki o charakterze oswiadczenia,ogloszenia itp. sie wywala-bo o czym tu dyskutowac
Jarosz Napisano 18 Kwiecień 2008 Napisano 18 Kwiecień 2008 a takie podziekowania składa sie osobiscie a nie piszesz publicznie na forum ... przeciez to nie dla nas podziekowania:P napisz tej firmie podziekowania na poczte i będzie git
justomen Napisano 18 Kwiecień 2008 Napisano 18 Kwiecień 2008 może trzeba założyc nowe forum? koncert zyczeń
beaviso Napisano 18 Kwiecień 2008 Napisano 18 Kwiecień 2008 Proponuję olać sprawę. Dobra firma obroni się sama, a serwis R. jaki jest każdy wie. Szkoda tylko, że nie można po ludzku podziękować za szybką, miłą i bonusową obsługę. A nie można podziękować tylko dlatego, że od razu parę innych piesków zaczyna poszczekiwać, choć temat ich w ogóle nie dotyczy. Takie to już jest to forum, jest na nim wiele przypadków paranoidalnych, zakompleksionych i ogólnie zrytych dekli. Trochę cecha ogólnonarodowa, ale u niektórych wyjątkowo silna. Jeden pochwali, to drugi musi od razu obrzucić błotem, napyskować, narobić burdelu. Banda palantów i tyle. A producentowi można podziękować bezpośrednio.M.
VanWorden Napisano 18 Kwiecień 2008 Napisano 18 Kwiecień 2008 Ech nie narzekajcie.. Forum Odkrywcy" nie jest idealne (takich chyba nie ma) ale nie jest też złe. Są przecież fora na których nie tylko wycina się niewygodne wątki ale i banuje każdego kto myśli inaczej i nie chce lansować jedynie słusznej linii:)) Są fora gdzie wpisuje się adresy IP iewygodnych" tak aby nie mieli możliwości pisania postów i odpowiadania, choć często są tam pomawiani.. Są fora które żyją z układu z dystrybutorami sprzętów i mają tyle wspólnego z obiektywnością co Dalajlama z koszykówką;)Są takie fora.. Więc następnym razem spójrzcie obiektywnie i z lekkim przymróżeniem oka na ciężkie decyzje moderatorów Odkrywcy" i pamiętajcie, że i oni nie śpią spokojnie;)PozdrawiamVW
Martin Napisano 19 Kwiecień 2008 Napisano 19 Kwiecień 2008 Odpowiadam :) Nie strzelę sobie w kolano i nie dopuszczę do pojawienia się masowych wątków z podziękowaniami , w których na dodatek automatycznie pojawiają się przepychanki i osobiste wycieczki.A zatem :Jeżeli :a) Dział Sprzęt poszukiwawczy" , jak sama nazwa wskazuje to nie : Koncert życzeń :) "b) nie mam najmniejszego zamiaru ropić" kilku nowych wątków dziennie w temacie podziękowań i innych psalmów chwalnychc) wątki te są wykorzystywane do obrzucania się błotem , insynuacji i wycieczek osobistych.To: reasumując punkty a , b i c , oświadczam wszem i wobec , że każdy następny wątek o takich treściach spotka się dla zakładającego go użytkownika z żółcią " a kolejne recydywy ;) z iespodziewaną czerwienią".Wszystko jasne :)Pozdrawiam serdecznie w sobotni poranek :)Martin
zabor Napisano 19 Kwiecień 2008 Napisano 19 Kwiecień 2008 Dobra. Trafia to do mnie (nie wiem jak kolega z Wrocka i reszta chłopaków) ale żeby zakończyć temat to gdyby usunięty post został od razu skomentowany przez admina w ten sposób to od razu byłoby sympatyczniej i po sprawie.Pozdrawiam B.
beaviso Napisano 19 Kwiecień 2008 Napisano 19 Kwiecień 2008 Paweł, swoje spostrzeżenia odnośnie jakości serwisu możesz wyrazić w założonym do tego celu specjalnym wątku:http://odkrywca-online.com/serwis-wykrywaczy-nasze-przygody,629638.html#629638
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.