sqr Napisano 17 Kwiecień 2008 Autor Napisano 17 Kwiecień 2008 Witam!! to znowu ja katuje z tą łuską,ale naprawde chciałbym się dowiedzieć od jakiej broni pochodzi????? wysokość łuski 38mm. kaliber około 12mm. Dzięki i pozdro>
sqr Napisano 17 Kwiecień 2008 Autor Napisano 17 Kwiecień 2008 Witam!! to znowu ja katuje z tą łuską,ale naprawde chciałbym się dowiedzieć od jakiej broni pochodzi????? wysokość łuski 38mm. kaliber około 12mm. Dzięki i pozdro>
sqr Napisano 17 Kwiecień 2008 Autor Napisano 17 Kwiecień 2008 no bez jaj panowie koledzy,naprawde nikt nie wie od jakiej broni ta łuseczka i kto to wyprodukował?? :\\
manian Napisano 21 Kwiecień 2008 Napisano 21 Kwiecień 2008 Może na tej stronie znajdziesz coś podobnego . Niestety takich bić tu nie widzę .http://www.sammlermunition.de/rws_patronen.htmPzdr
sqr Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Napisano 23 Kwiecień 2008 dzięki manian,podobne są ale takiego bicia niema niestety i nadal w miejscu stoje :) dziękiuje i pozdrawiam
Pytanie
sqr
Witam!! to znowu ja katuje z tą łuską,ale naprawde chciałbym się dowiedzieć od jakiej broni pochodzi????? wysokość łuski 38mm. kaliber około 12mm. Dzięki i pozdro>
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.