MK Napisano 16 Kwiecień 2008 Autor Napisano 16 Kwiecień 2008 Wujek się schował!Ale nie to jest sensem życia, trafiłem (nieważne) ostatnio taką łopatę jak na poniższych zdjęciach, siekierka dla zwymiarowania, - awers owego borsuka:
MK Napisano 16 Kwiecień 2008 Autor Napisano 16 Kwiecień 2008 Rewers ulubionego przedmioty cioci Kunegundy
MK Napisano 16 Kwiecień 2008 Autor Napisano 16 Kwiecień 2008 Paczemu ja tak dumajut, że to Caria lub Austria? Trafiona w miejscu walk carsko-austriackich i działalności UPA, jakieś 90% fantów było carskich. Po drugie niedawno kumpel trafił taką samą w miejscu walk Caria vs Austria. A po trzecie fotka z książki Ospreya Soviet Field Fortifications 1941-1945"Bardzo proszę o opinie i nie komentować proszę stanu, jest to materiał poglądowy.pozdrawiamja
8total4 Napisano 17 Kwiecień 2008 Napisano 17 Kwiecień 2008 Carat się pisze Panie Michale ;)napewno nie niemiecka - tylę potrafię pomoc.pozdro!
Pytanie
MK
Wujek się schował!
Ale nie to jest sensem życia, trafiłem (nieważne) ostatnio taką łopatę jak na poniższych zdjęciach, siekierka dla zwymiarowania, - awers owego borsuka:
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.