tomekk Napisano 14 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Witam!Nie wiem czy już mówiono o tej grze, ale ja ostatnio przeglądają oferty na allegro trafiłem na ten tytuł, po przeczytaniu opisu dowiedziałem się ze gra rozgrywa się w Polsce w czasie okupacji , a naszym zadaniem są akcje dywersyjne jak np. wysadzenie mostu. tutaj recenzja gryhttp://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra,25,12588,3885,3#igbodyGrał ktoś z was w to? Pozdrawiamtomekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba37 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Żenada, szkoda nawet tych 18 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Seba37 masz racje grałem w nią i nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darcos Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 A mnie się podobała. Jak na strzelankę to może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 Za tą cenę to się opłaca efekty fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OloOcki Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 nie oplaca sie lepiej nazbierac troche wiecej kasy i kupic MOH o ile sie nie myle to jest tera za 30zl w EA Classic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 Ale Koledze Tomkkowi chodziło o akcje w Polsce, żeby można było wykonywać akcje dywersyjne, a w MOH gra się Amerykanami, więc różnica;)PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina__90 Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 A moim zdaniem jest to naprawde Ciekawa gra. Wprawdzie nie jest dopracowana jak Cod czy Moh, jednak moim zdaniem jest to udana gra. Wprawdzie fizyka odnosnie np: padania na ziemie martwych niemcow moglaby byc lepsza to moim zdaniem gra jest godna uwagi. Ogladalem kilka trailerow i naprawde jestem mile zaskoczony. Bardzo proste porównanie z Cod2. W Mortyrze gdy wychylamy sie zza rogu to bron jest trzymana pod pewnym kontem. W cod2. Bron jest trzymana prosto. W Mortyrze mozna zauwarzyć cień, po wybychu granatu w pomieszczeniu upada krzesło. Nie twierdzie ze Mortyr 3 jest lepszy nic Cod. Jednak jestem pewien ,że gdyby producenci mortyra mieli wiekszy budżet to gra ta mogłaby smiało konkurować z najlepszymi na rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.