Swiety82 Napisano 13 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2008 Szperałem ostatnio w necie w poszukiwaniu jakichś ciekawych filmów i przypadkowo natrafiłem na kilka klasyków, m.in. Działa Nawarony, Bitwa o Anglię, Tora Tora Tora, Tylko dla Orłów. Wszystko umieszczone na serwerze, czyli idzie pełną prędkością łącza, jak ktoś zainteresowany to podam link, Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundzio11 Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Dawaj sznurek.Chętni do obejrzenia na pewno się znajdą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Zapodajcie obywatelu, wicie rozumicie, ten śnur" ;):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejszkot Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Ja też jestem zainteresowany osobiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruprecht Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 to co z tym linkiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.