szyszko1984 Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 MOJE GRATULACJE CHYLE CZOŁA ZATKAŁO MNIE :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 A mi wczoraj akurat przyszedł GT :] , ciekawe jak się spisze podczas weekendu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 11 Maj 2008 Autor Share Napisano 11 Maj 2008 nie wiem czy coś widać...łe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 widać, widać - piękna fotka - gratki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 11 Maj 2008 Autor Share Napisano 11 Maj 2008 myślałem że to od ciągnika rolniczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 11 Maj 2008 Autor Share Napisano 11 Maj 2008 jakaś rurka -chyba z samolotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 11 Maj 2008 Autor Share Napisano 11 Maj 2008 śmieci się wala po tym lesie gdzie chodziłem że hoho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 11 Maj 2008 Autor Share Napisano 11 Maj 2008 kawałek samolota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 11 Maj 2008 Autor Share Napisano 11 Maj 2008 wracając z łowów zatrzymałem się jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 11 Maj 2008 Autor Share Napisano 11 Maj 2008 na jednym z guzików widać że niemiaszek był w centum zainteresowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz91 Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 no gratuluje ładne fanty ta rurka to może być rurka pitota do mierzenia prędkości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 11 Maj 2008 Autor Share Napisano 11 Maj 2008 ta rurka to może być rurka pitota do mierzenia prędkości"-hehe -raczej pilot starał się złapać inny samolot na wprost tej rurki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 11 Maj 2008 Autor Share Napisano 11 Maj 2008 i chyba jakiemuś nięszczęśnikowi z krzyża tabliczka spadła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati$ Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 To wszystko Minelabem sovereiginem gt znalazles?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 11 Maj 2008 Autor Share Napisano 11 Maj 2008 Nie wszystko...niektórych zdjęć lepiej nie dawać na forum :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemon Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 Rozumiemy, rozumiemy :-)Jak zwykle super fanty mieszko_1vp :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati$ Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 A szukasz GT militaryki,depozytow itp.? Czy tylko drobnice? A jak masz ciekawe foty i chcialbys sie nimi podzielic to podam ci maila :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 13 Maj 2008 Autor Share Napisano 13 Maj 2008 To wszystko Minelabem sovereiginem gt znalazles??"-no tak ...nie mam niestety dwóch wykrywek...A szukasz GT militaryki,depozytow itp.? Czy tylko drobnice?"ja szukam skrzyni pełnej złotych monet...-jak widać wychodzi zawsze co innego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabor Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 Ha, zawsze wychodzi coś innego :) Ale farciarzem to Mieszko jesteś, oj jesteś bratku. Jak zwykle super znajdy.Pozdrawiam Zabor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 21 Maj 2008 Autor Share Napisano 21 Maj 2008 Dzisiaj przechodziłem w miejscu gdzie ostatnio wyczedł hałer z podstawką...jeszcze go nikt nie wyczaił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Mieszko każdy jak chodzi to nie patrzy na drzewa tylko w grunt sie wpatruje heheh .....spoko.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 mieszko_1vp, myślałem, że zrozumiałeś, jaką oborę robisz nieprzemyślanymi wpisami (nie chodzi mi już akurat nawet o podstawkę). Po raz ostatni apeluję, zastanów się trzy razy, zanim dodasz posta, bo przez takich jak Ty idzie w kraj renoma poszukiwacza bez jakichkolwiek wartości. Fanty niektóre świetne, ale niestety po przeczytaniu całego wątku można dojść do wniosku, że ich odkrywca do nich jeszcze nie dorósł.Moralizacja moralizacją, ludzie na poziomie tego nie potrzebują, mam nadzieję, że zrozumiesz.Czekam na następne fotki już z przemyślanymi komentarzamiżyczę szczęścia i pozdrawiam MK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geo Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 kolego mieszko_1vp- mam pytanie techiczne: czy fanty znalazleś w pobliżu zabudowań, czy obok miejsc charakterystycznych? W glebi lasu, to raczej jak gra w toto lotka. Boję się tylko, żebyś nie mial niezapowiedzianej wizyty ,,panów tych od ,,zabytkowego miecza" wyprodukowanego przez kolesia i wystawionego na allegro. Pozdro.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geo Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 kolego mieszko_1vp- mam pytanie techiczne: czy fanty znalazleś w pobliżu zabudowań, czy obok miejsc charakterystycznych? W glebi lasu, to raczej jak gra w toto lotka. Boję się tylko, żebyś nie mial niezapowiedzianej wizyty ,,panów tych od ,,zabytkowego miecza" wyprodukowanego przez kolesia i wystawionego na allegro. Pozdro.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 22 Maj 2008 Autor Share Napisano 22 Maj 2008 Ale się uczepiłeś tych podstawek...wielka prośba do Ciebie ( MK)-o nieudzielanie się więcej w moich wątkach.-co do miejscówek-teraz łażę z gpsem i na starych mapach szukam skrajów lasu...efekty są zawsze takie same-czyli skrytki-albo domowe albo podstawkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.