Skocz do zawartości

Festung GLOGAU - wiosna

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 157
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
To wszystko Minelabem sovereiginem gt znalazles??"
-no tak ...nie mam niestety dwóch wykrywek...
A szukasz GT militaryki,depozytow itp.? Czy tylko drobnice?"
ja szukam skrzyni pełnej złotych monet...-jak widać wychodzi zawsze co innego...

• 2 weeks later...
mieszko_1vp, myślałem, że zrozumiałeś, jaką oborę robisz nieprzemyślanymi wpisami (nie chodzi mi już akurat nawet o podstawkę). Po raz ostatni apeluję, zastanów się trzy razy, zanim dodasz posta, bo przez takich jak Ty idzie w kraj renoma poszukiwacza bez jakichkolwiek wartości. Fanty niektóre świetne, ale niestety po przeczytaniu całego wątku można dojść do wniosku, że ich odkrywca do nich jeszcze nie dorósł.
Moralizacja moralizacją, ludzie na poziomie tego nie potrzebują, mam nadzieję, że zrozumiesz.
Czekam na następne fotki już z przemyślanymi komentarzami
życzę szczęścia i pozdrawiam MK

kolego mieszko_1vp- mam pytanie techiczne: czy fanty znalazleś w pobliżu zabudowań, czy obok miejsc charakterystycznych? W glebi lasu, to raczej jak gra w toto lotka. Boję się tylko, żebyś nie mial niezapowiedzianej wizyty ,,panów tych od ,,zabytkowego miecza" wyprodukowanego przez kolesia i wystawionego na allegro. Pozdro....

kolego mieszko_1vp- mam pytanie techiczne: czy fanty znalazleś w pobliżu zabudowań, czy obok miejsc charakterystycznych? W glebi lasu, to raczej jak gra w toto lotka. Boję się tylko, żebyś nie mial niezapowiedzianej wizyty ,,panów tych od ,,zabytkowego miecza" wyprodukowanego przez kolesia i wystawionego na allegro. Pozdro....

Ale się uczepiłeś tych podstawek...wielka prośba do Ciebie ( MK)-o nieudzielanie się więcej w moich wątkach.
-co do miejscówek-teraz łażę z gpsem i na starych mapach szukam skrajów lasu...efekty są zawsze takie same-czyli skrytki-albo domowe albo podstawkowe

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie