Skocz do zawartości

To już przegięcie!!!

beyo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Spójrzcie na tą aukcję. Niedługo chyba zaczną złote zęby sprzedawać... Przecież z mocy prawa ktoś powinien tego gościa zamknąć! :-/

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21098777
Napisano
Bystry ten koleś jak woda w klozecie. K...wa takich rzeczy chyba się nie robi???!!!
Niech ktoś wykopie mu przodka i zabierze coś, żeby pohandlować na allegro.
Prawdziwa hiena i tylko czekać jak zacznie się głupio śmiać z naszego oburzenia.
Napisano
Śmiejecie się to nie pierwsza taka ałkcja na Allegro.
Wątpie aby to ktoś kupił .
A Hien cmentarnych ( Nie czytaj grabarzy) Jest pewnie wiele na allegro. A Jak sam znajde niemieckie zwłoki w lesie to rzadko coś zabieram a na miejscu w którym znajduje się mogiła Umieszczam krzyż.
Napisano
Witam
Oczywiście nie bronie tu tego allegrowicza ale czasami przed postawieniem krzyża lub innym oznaczeniem grobu żołnierza po znalezieniu kości, dobrze jest zabrać wszelkie metalowe rzeczy (hełm, bagnet,blaszke a nawet guziki)- czasami jest to jedyny sposób aby mogiła niezostała rozkopana. Będąc jakiś czas temu na Wale pomorskim sam widziałem takie rozkopane pochówki, stały już krzyże a przed nimi świerza dziura i rozwalony szkielet :-(.
Pozdrawiam Mateusz
Napisano
Witam!
Myślę, że każdy rozsądny poszukiwacz natrafiając na taką aukcję powinien wysyłać maila do serwisu Allegro z informacją, że jest sprzedawany przedmiot nabyty w drodze przestępstwa. Środowisko poszukiwaczy nie powinno moim zdaniem ułatwiać życia hienom cmentarnym i należy piętnować takie postępowanie.
Pozdrawiam
SZZ
Napisano
wiecie co panowie.jak któremuś z was na wykopkach przytrafi sie spotkać taką hiene lejcie bez namysłu!!!
przecież to jest profanacja!!!co z tego ę to niemiec ''be zły szkop'' jak uważa dużo ludzi ale każdym zwłokom nalezy sie szacunek!!!
Napisano
Do kudlaty.
Czyli zabierając nieboszczykowi hełm, bagnet,blaszke a nawet guziki chronimy go przed hienami:)))) To znaczy, że np. okradając sąsiadowi mieszkanie chronimy go przed złodziejami. Nikomu nie życzę takiej ochrony":)))
Napisano
Ja jestem za tym zeby wziasc helm, bagnet, nawet , niesmiertelnik ale z pewnymi rzeczami to przesada ,w końcu też trzeba miec szacunek nawet wobec niemcow...
Napisano
Pierwszą z tych aukcji już zdjęli z allegro.
Napisano
Przecież to najlepsza reklama, napisać, że coś było przy trupie Niemca z wehrmachtu, czy SS. Strasznie to jara ludzi zbierających niemczyznę. To tak, jak w tym kawale z chirurgiem, skalpelem ociekającym krwią i maseczką na usta.
Pozdrawiam
Napisano
A dla niektórych taka eklama" może być zachętą do wzięcia udziału w licytacji. Wiadomo ,przecież Niemiec nie miał współczesnej kopii klamry. Znaleziona przy trupie = oryginalna.

bjar_1
Napisano
Kudlaty często bywam na wale pomorskin to wiem ostatnio w okolicach mirosławca Zaczołem rutynową zabawę w miejscu w kturym ostatnio skończyłem idąc przez las zauwarzyłem miejsce w którym w cześniej usypałem górke i umieściłem krzyż niewiem może coś przeoczyłem bo większość rzeczy zabrałem Ale wyobrazcie sobie co mogłem czuć widząc rozkopany dołeki dookoła porozrzucane kości STRASZNE!!!!!!!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie