a.m.m.s Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Zaczeło się POLSKIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Kiedyś to wystarczyło, a dzisiaj?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Dwa z takich papierków posiada znak wodny PKP. Podrawiam a.m.m.s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2008 hejo a.m.m.s, zanim cokolwiek dodam najpierw inne historie :)@ Arbi1000 - rozumiem, że chodzi o to, znalazłem resztki kleju, więc to pewnie tak wyglądało. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2008 @ Tempest, plany w trakcie realizacji ;) jeszcze będzie możliwość przeczytać wszystko, jak to piszę tak obiecuję! Dam znać, jak wprowadzę zamierzenia w czyn! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2008 Taki jeszcze papierek, teraz pewno śmieszny ale kiedyś musiał nieźle komuś nerwów zeżreć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2008 @ a.m.m.s. Sorki... Michał coś mi się pokręciło, wiele imion, nazwisk nie pamiętam, może i lepiej. Nie czaję o co chodzi z tym krzyżem, może myślisz o kim innym, albo mi się pomieszało." hehe o krzyżu miałem na myśli foto z 2008-04-04 01:37:00 i hasło:Czy na takich dokumentach oficjele faktycznie podpisywali się własnoręcznie? Taki ówczesny Prezes Rady Ministrów.. jakby ktoś mi podał nazwisko osoby piastującej tę godność w momencie nadania będę wdzięczny, bo jakoś nie mogę znaleźć"No aaaaale udało się, oto w pełnej krasie autograf mało znanego premiera Aleksandra Prystora - też bardzo ciekawej osobowości! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2008 a.m.m.s., świetne dokumenty, przede wszystkim od jednego człowieka, poza tym piękne pieczątki! Szczególnie Bahnmasterei Terespol i przedwojenne, wraz z podpisami! Gratuluję, jest moc ;)Tym bardziej scyzoryk mi się w kieszeni otwiera gdy na all.. widzę aukcje typu sprzedaję zdjęcie pradziadka" albo inne medale i zdjęcia tej osoby na pozostałych moich aukcjach". Może i mam duszę romantyka ale jakbym dorwał dziadów po alkoholu romantyzm by się nagle skończył.Pozdrawiam i zachęcam do wklejania ciekawych dokumentów uratowanych nie tylko przed spaleniem ale i przed ogólnie pojętym zapomnieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 Gratuluję MK. Ja też miałem okazję pozyskać dokumenciki znalezione na pewnym stryszku, które przekazałem Muzeum AK w Krakowie. Oto link do tego tematu:http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=359403#359403Pozdr.szczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 7 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2008 dzięki szczepciu za udzielenie się, link pasuje jak ulał, jak ogarnę ten urdel" odezwę się do Ciebie ale to dopiero za kilka miesięcy prawdopodobnie... ale za to raz a dobrze - bo możliwe, że będzie sprawa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 7 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2008 PS - pytanie kierowane tylko do mscicielaSS pod każdym aliasem itp - ten kolarski2 bobasek to nie Ty ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Kolejny krok, to nie TEN medal ale zawsze materiał poglądowy ;) Plan idzie powoli do przodu jak silnik Diesla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.