mietek Napisano 9 Luty 2004 Autor Napisano 9 Luty 2004 Witam, kto wie cóż to za ładownice (nr 1)? Luftwaffe, niemieckie?
polsmol Napisano 10 Luty 2004 Napisano 10 Luty 2004 jak dla mnie mogą byc polskie od mausera, ale musiałbym zobaczyć tyła dla pewności
mietek Napisano 9 Luty 2004 Autor Napisano 9 Luty 2004 Własnie nie wiem, polskich nie widziałem, ale te jakies takie zbyt prostokątne mi się wydają. Polskie były chyba węższe w dolnej części komory? Kto jeszcze używał brązowych trójkomorowych? Wiem, że my, Luftwaffe i Finowie.PS Fotka z netu, nie mam ich:(
mietek Napisano 9 Luty 2004 Autor Napisano 9 Luty 2004 Własnie nie wiem, polskich nie widziałem, ale te jakies takie zbyt prostokątne mi się wydają. Polskie były chyba węższe w dolnej części komory? Kto jeszcze używał brązowych trójkomorowych? Wiem, że my, Luftwaffe i Finowie.PS Fotka z netu, nie mam ich:(
mietek Napisano 10 Luty 2004 Autor Napisano 10 Luty 2004 Dzięki wszystkim.A te austiackie są takowe? Czym się różnią od polskich, jak rozpoznać polskie?
mietek Napisano 9 Luty 2004 Autor Napisano 9 Luty 2004 Chyba mam, te wyglądają bardzo podobnie, napisano, że Austria. Do właścicieli polskich ładownic: czy są duże róźnice w wygladzie?
michalczewski Napisano 9 Luty 2004 Napisano 9 Luty 2004 Mietek to chyba beda te austryjakiBudowa chyba taka sama szkoda ze nie masz fotki od tylu tych pierwszych.
Pytanie
mietek
Witam, kto wie cóż to za ładownice (nr 1)? Luftwaffe, niemieckie?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.